28evesen ma estére keresek párt vagy nőt hetero alapon.
Pest megyéből.
Pest megyéből.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Sziasztok! Balatonfüred és környékén kalandoznék ma délutan, este. Ehhez keresem hölgy, pár társaságát. Privatot írj.
Budán ma napközben?
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Kölcsönös szimpátia esetén bármi lehet.Várom üzeneted!
Hello.
Komárom környékén keresnék, rövid időn belül.
Komárom környékén keresnék, rövid időn belül.
20-as éveiben járó hetero fiatal férfi ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, utazni tudok, bármi kérdés esetén írj privátban
Sziasztok ,Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , csajszit .
Sziasztok! Ma estére keresnek egy jó masszőrt(hetero ferfit) a felesegemnek. Imadja a kenyeztetest, amit én is imadok.
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék lányokkal párokkal ( Csak Roma )
Írtam nektek privátban elérhetőséget várom vissza jelzesetek !!üdv csodás szép napot nektek !!
(Ez egy válasz pinyafalat1 üzenetére (2023. 09. 09. szombat 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 09. szombat 08:04

Sziasztok! Ma délelőtt kalandot keresünk. Lehetőleg Kecskemét közelében.
Sziasztok! Ma délelőtt kalandot keresünk. Lehetőleg Kecskemét közelében.
Csinos bisex nőt keresünk , szinten csinos igenyes holgytagunk melle
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
24/150/55 szoke D mell
Nyiregyhaza
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Békéscsaba környékén ma délelőtt?
Sziasztok!
Pápán valaki?
Pápán valaki?
Debrecen _ Budapest útvonalán ma, [ 7 _ 10 oraig] szopatnék, aktívan, parkolóban, de kisebb kitérő is lehetséges, ha az M3 tól nincs messze
Autós szexre keresek ma hölgyet...csak szex semmi több!