Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten
Vastag, kemény faszú pasi (19/6) ismerkedne ma este nővel, párral

Ma este?
Holnapi csütörtök esti találkára keresünk párt vagy lányt szécsénytől 20kmre eddig 1 fiu egy házaspár a felállás várunk lányokat párokat.
Sziasztok! Holnaptól egész hétvégén hölgy, pár(hölgy tagjának) kellemes társasága lennék..Heves megye és környéke..
Szopnék Tata és környékén! Akár kíváncsi heterot is! Diszkréten!
Zalakaroson párhoz csatlakoznék hétvégén!
Továbbra is keresek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 20. szerda 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 20. szerda 09:28
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen 17-21 között ma pasit szopnék. Hely van.
Sportos, férfias, kíváncsi srác vagyok, hasonló nagy méretű srácot keresek seggbe dugáshoz, csongrád-békés megyében esősorban....
Sziasztok.Zirc környékén keresek bi pasit,párt.Uni passziv szerep érdekelne.Írjatok privátban
Pénteken szombaton keresek Nyíregyházán lányokat hölgyeket. Átlagos testalkatú vagyok. Intim méretem 17/4
Szia, sziasztok. Most hétvégére keresnénk pasit hetero alapon a hölgy örömére, teljes körű közös kényeztetésére. Olvasd el az adatlapunkat, többit üzenetben megbeszéljük. Olyan írjon, akinek a mostani péntek vagy szombat este másnap reggelig, délelőttig alkalmas. Köszönjük!
Mai nap kora d'un hölgyet v párt fogadnek. Igényes 13 kerületi lakásban. Ápolt 40 es magas jó megjelenésű férfi vagyok vastagabb merettel. Privátban várom a választ
Mai nap kora d'un hölgyet v párt fogadnek. Igényes 13 kerületi lakásban. Ápolt 40 es magas jó megjelenésű férfi vagyok vastagabb merettel. Privátban várom a választ
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Kifejezetten kis, kicsi mellű lányt illetve ilyen tagú párt keresek most.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Kifejezetten kis, kicsi mellű lányt illetve ilyen tagú párt keresek most.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Zalaegerszegen 17-21 között ma pasit szopnék. Hely van.
Ma délelőt Nagykanizsán szopnék helyem van
Párt fogadnék ma éjszaka Nógrád megye esetleg szivesen utaznék is a környező megyékbe
Igényes pasit keresünk HÁZIBARÁT szerepre
Csinos 150/55/24 szoke D -mell Terhes faszimadó barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Csinos 150/55/24 szoke D -mell Terhes faszimadó barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Sziasztok . Lányok , hölgyek Sopronba vagy a környékén egy találka?