Vastag farkú pasi ma keres nőt vagy párt

Ma estere keresek kanos apukát/apukákat akiket szophatok. Nagyhegyesen vagyok megtalalhato.irj ha erdekel a dolog
Tata és környékén szopnék akár kíváncsi heterot is!
Jövő héten napközbeni találkozóra keresek kikapcsolódási lehetőséget hetero alapon. Budapest-Tatabánya-Komárom)

Szopnék vagy szopatnék most
Sziasztok
Holnap estére keresek hölgyet akivel eltölthetünk egy kellemes estét
helyem van.
Holnap estére keresek hölgyet akivel eltölthetünk egy kellemes estét

Monor most?
Sexpartnerem keresném!
Hely kell!
Sexpartnerem keresném!
Hely kell!
Sziasztok! Pár, hölgy hetero alapon?
Sziasztok
Potens, normális férfi jöhetne ma este asszonykát dugni
Potens, normális férfi jöhetne ma este asszonykát dugni
Fehervaron kalandozni vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok !
Ma este tartok egy kis privát bulit. Hölgy/hölgyek és/vagy pár/párok jelentkezését várom privát üzenetben.
Ma este tartok egy kis privát bulit. Hölgy/hölgyek és/vagy pár/párok jelentkezését várom privát üzenetben.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok
Etyek környèkèn ismerkednèk párral vagy hölgyel

Lajosmizse,Dabas?
Sexpartnereim keresném ma de.!
Se
Sexpartnereim keresném ma de.!
Se
Gyömrőn vagy környékén Roma sráccal ismerkednék
Holgyet part keresek akar délelőtti talallkaval budapesten
Gyöngyösön vagy környékén keresek szopni imádo pasit lehetöleg helyel rendelkezöt diszkréció higénia adot és elvárt.hoszutávu barátcság is érdekel de ha csak szopni szeretnél akor megyek lehuzom a nadrágom szopsz és már megyek is.mintha otsem jártam volna .ha érdekel a dolog keres privátba .lehetsz nös vagy egyedül álo.
Pasi hölgy vagy pár ma délelőtt? Zala megye Vas megye, privizz!
Sziasztok. Mostanra keresek hölgyet szexre. Ujpesten