A hétvégén szívesen élvezném tele valaki punciját!
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Szia
Hát én nem vagyok ki baszva mint a keddi kenyér.
De ha beleférek, hiányba szenvedtek esetleg véletlen, akkor szívesen csatlakozom.
Hát én nem vagyok ki baszva mint a keddi kenyér.
De ha beleférek, hiányba szenvedtek esetleg véletlen, akkor szívesen csatlakozom.
Budapest 18. kerület és környékén keresnék hölgyet.
Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Sziasztok !
Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Utazni és fogadni is tudok.
Ma estére keresek hölgyet vagy párt. Utazni és fogadni is tudok.
Írtam üzenetet neked.
(Ez egy válasz Nyelném üzenetére (2023. 09. 22. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 22. péntek 09:22

Ha érdekel valakit miyen közvetlen torokba élvezni úgy,.hogy kis sem húzod addig az keressen bátran.
Helló Hölgyek
Itt vagyok lent Velencei tó ha esetleg megjött valakinek a kedve
Közös strandolásra , agárdi szabadstrand
Az idő olyan lett
Itt vagyok lent Velencei tó ha esetleg megjött valakinek a kedve
Közös strandolásra , agárdi szabadstrand
Az idő olyan lett

Miskolcon keresek nőt, esti kalandra, helyem is van hozzá

esetleg kamionos aki M7 lesz du. BP irányába és szopatna egyet parkolóban fehérvár-budapest közt vagy M0 -M5 között?
A hétvégén szívesen élvezném tele valaki punciját!
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Helló Hölgyek
Ma 13 ora körül,le mennék Velencei tóra Uccsó strandra, ha van kedved csatlakozni akkor írj.
Persze Ha az idő olyan lesz.
Ma 13 ora körül,le mennék Velencei tóra Uccsó strandra, ha van kedved csatlakozni akkor írj.
Persze Ha az idő olyan lesz.
Sziasztok szívesen ismerkednek bi parokkal budapesten
Nagy csődört keresek ma-holnap kicsi kancámat hágatni
Sziasztok,mai naptól vasárnapig Nyíregyházán leszünk,és nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak a feleségem örömére! Nyíregyháza és Debrecen környékén!

Ha érdekel valakit miyen közvetlen torokba élvezni úgy,.hogy kis sem húzod addig az keressen bátran.
Kecskemét Cegléd környékén valaki?
Ma napközben Heves, Szolnok megye?
Párt, vagy hölgyet keresek.
Párt, vagy hölgyet keresek.
Fehervar vki kalandra?
Privit írj.....köszi
Privit írj.....köszi
Sziasztok! Kifejezetten nagy farkú, potens partnert keresek, aki 27-én /szerda/ délelőtt Pest belvárosában csatlakozna hozzám és csinos, nőies barátnőmhöz hetero alapon. Kérem csak olyan írjon, aki komolyan gondolja, el tud és akar jönni és megfelelő képességgel /20cm fölötti, vaskos farok/ rendelkezik. Privát üzenetet kérek, az idő rövidsége miatt elérhetőséggel.
Sziasztok!
Hétfőn Székesfehérvár környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, anyukával, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!
Szép napot mindenkinek!!
Hétfőn Székesfehérvár környékén szívesen találkoznék elhanyagolt lánnyal, anyukával, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére!

Szép napot mindenkinek!!