Sziasztok.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
E téren kezdőnek mondható, alapvetően heteró, de kíváncsi bi pasi vagyok.
Nem vagyok egyedülálló, így a keresésem diszkrét.
Keresek olyan pasit, aki hasonló cipőben jár, szeretne kipróbálni bi dolgokat(orál). Nem baj ha heteró vagy, és kíváncsi.
Akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Keresek esteleg olyan bi párokat, akik vágynak rá, hogy egy bi pasi foglalkozzon velük, míg Ők egymással.l, akár egyoldalúan.
Keresek olyan lányt, anyukát a környékről, aki szintén úgy érzi, hogy néha jól esne neki, ha valaki elkényeztetné, aki úgy érzi nem kapja már meg azt a kényeztetést otthon,amit szeretne, amire vágyik, esetleg el van hanyagolva, és gyengédségre vágyik.
177 magas vagyok, 82kg, szőkésbarna rövid haj, kék szem, átlagos borotvált farok, átlagos testalkat.
Pasiként csak akkor írj, ha elfogadod, hogy csak abban az esetben írok vissza, ha érdekes lehetsz számomra. Ha nem írok vissza, az nemet jelent.
Hétköznap napközben érek rá általában, a hétvégék nem jók.
Helyem általában nincs, de kocsiban(zárt), szabadban, bárhol megoldható, amit megbeszélünk.
További jó keresgélést mindenkinek, és szép élményeket.
Budapest 18. kerület és környékén keresnék hölgyet.
Szia
Hát én nem vagyok ki baszva mint a keddi kenyér.
De ha beleférek, hiányba szenvedtek esetleg véletlen, akkor szívesen csatlakozom.
Hát én nem vagyok ki baszva mint a keddi kenyér.
De ha beleférek, hiányba szenvedtek esetleg véletlen, akkor szívesen csatlakozom.
A hétvégén szívesen élvezném tele valaki punciját!
Várom a jelentkezőket!
Várom a jelentkezőket!
Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek. Helyem van, Bp. 11. ker.
Sziasztok!
Péntek és szombat estére Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Péntek és szombat estére Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Holnap estére keresek hölgyet, párt

Sziasztok 09.23 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, aki nem csak virtuálisan ismerkedne ,mert én abból kinőtem már ,többit megbeszéljük ptivin
Sziasztok.
Sziasztok!
E hét vasárnap estére keresek hölgyet alkalmi szexre. Autós kaland is érdekel. A részleteket privátban
Tatabánya és környéke.
E hét vasárnap estére keresek hölgyet alkalmi szexre. Autós kaland is érdekel. A részleteket privátban
Tatabánya és környéke.
Sziasztok szép estét
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2023. 09. 22. péntek 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Baranya megye és környékén lenne kedve valakinek találkozni?
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok! Várom egész hétvégén hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén, szexeljünk egy jót.Várom üzeneted!
Sziasztok, ma és holnap nagyon szívesen maszíroznék hölgyet, vagy pár hölgy tagját a Balaton déli partján.. Balatonbogláron vagyok, de ésszerű távolságon belül tudok utazni is.

Esztergom környéki párt keresünk délutáni találkozásra
Előny ha van helyetek

Előny ha van helyetek

Párok erotikus vágyait kielégíteném! Kom.megye-Bp,
Belevaló cicis-popsis milf típusú női fehernemus jól dugható crossdress ismerkedne. pussz