Helló valaki esetleg Baranya megye és környékéről?
Az a baj ,hogy ti nem mertek senkivel találkozni
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten most pár vagy férfi? Helyem van a 2. kerületben, de menni is tudok.
Szia esetleg holnap ???
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Tipp: ugorjatok le valamelyik klubba, akik ott vannak azoknál 100% hogy mernek is találkozni
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 19:52

Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Miskolcon , ma este fogadnék!
18. kerület és környékén hölgyet keresek kortól függetlenül.
Diszkrét igényes helyen!
Miskolcon, ma este fogadnék!
Tatàn párok, hölgyek esetleg pasik ?
Sziasztok.24 éves pocakos srác vagyok. Ma estére keresek kanos aktiv,perverz partnert minden jóra. Nagyhegyesen lakok. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok
Holnap utánra (Hétfő) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....
Sziasztok!
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Ápolt helyes szex centrikus pasikênt keresem nő vagy pàr társaságát erotikus programokra akár nem csak egy alkalmas találkozók hozhatók össze.
Igényes nagy eresfarkú pasit keresünk szeretői pozicióra Baratnőm mellè.
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
150/55/24
Nyiregyházán
Erős testalkat, kigyurt szőrtelen test előny
Sziasztok.
Ma estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Ma estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci