Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Az valóban baj!De hogy ezt Te Tatabányáról tudod , az a komoly.
(Ez egy válasz jabrig üzenetére (2023. 09. 30. szombat 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Helló valaki esetleg Baranya megye és környékéről?
Az a baj ,hogy ti nem mertek senkivel találkozni
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesten most pár vagy férfi? Helyem van a 2. kerületben, de menni is tudok.
Szia esetleg holnap ???
(Ez egy válasz Bz1979 üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Tipp: ugorjatok le valamelyik klubba, akik ott vannak azoknál 100% hogy mernek is találkozni
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 09. 30. szombat 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 30. szombat 19:52

Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Sziasztok ! ma este ráérő partnert keresünk aki mer is találkozni
Miskolcon , ma este fogadnék!
18. kerület és környékén hölgyet keresek kortól függetlenül.
Diszkrét igényes helyen!
Miskolcon, ma este fogadnék!
Tatàn párok, hölgyek esetleg pasik ?
Sziasztok.24 éves pocakos srác vagyok. Ma estére keresek kanos aktiv,perverz partnert minden jóra. Nagyhegyesen lakok. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok
Holnap utánra (Hétfő) keresek Tata, Tatabánya, Komárom és környékén nap közbeni heteró kikapcsolódási lehetőséget...
Sziasztok,
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Szívesen csatlakoznék a mai nap folyamán igényes nőhöz/párhoz utazni tudok. Én egy fiatal kitartó nagy mérettel rendelkező hármasban már tapasztalt srác vagyok.
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul....