Feleség dupla cumiztatására keresünk kisebb farkú bi pasit a közelünkből ma estére. Kérlek mail-t írj. Fotó előny! Este 10 után érünk rá. Légy ápolt ,diszkrét kedves
Sziasztok. Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék, kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok bi férfit de jobb ha ketten vagytok szopnék akár autóba vagy a szabadba aztán mindenki megy a dolgára
#40906 ma 16:51 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)AlverAlver Ma estére adatlapunknak megfelelően +pasit keresünk Győrtől 30 km-re. Az idő rövidsége miatt, telefonszámos jelentkezést várunk
Ma este Kecskeméten?
Kellemes élvezetekete keresek estére!
Sziasztok !
Ma délután vagy este találkoznék lánnyal vagy párral. Fogadni és utazni is tudok.
Ma délután vagy este találkoznék lánnyal vagy párral. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok párt keresünk alkalmi párcserére aki tud utazni.
Pécs és környékén??
Sziasztok! Szeretném a férjemet közösen szopni egy pasival. Van itt olyan ápolt, kulturált férfi, aki szívesen bevállalná ezt velem?
Sziasztok. Még mindig aktuális. Szombat délután (okt. 14.) 3-7 között Kapuváron keresünk hetero alapon pasit hármas kalandra. Hely van, legyél 20 és 40 év közötti, vékony vagy max normál alkatú, szőrtelen vagy fazonírozott.
Vasárnap este pár vagy hölgy ? Dunaújváros
Pest és környékén ?
Szia van!
(Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 02:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Budapesten van még valaki?
Sziasztok!
Most keresek aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28 éves, átlagos alkatú, passzív vagyok.
Most keresek aktív, korombeli srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Én 28 éves, átlagos alkatú, passzív vagyok.
Sziasztok !
Ma este keresek lányt vagy párt. Utazni és fogadni is tudok.
Ma este keresek lányt vagy párt. Utazni és fogadni is tudok.
Kellemes estét. Párral, hölggyel találkoznék Pest megyében, illetve környékén, akinek lenne kedve ismerkedni, találkozni írhatna vissza.
Helló hölgyek
Ma este egy laza kaland akár 1 órán belül Pest és környéke?
Ma este egy laza kaland akár 1 órán belül Pest és környéke?
Sziasztok!
Rapid randi Budapest és környékén?
Rapid randi Budapest és környékén?