Sziasztok ,Nagy és vastag faszú férfit keresek Budapest és környékén ,passzív vagyok ,átlagos használható minden jóra .
Kecskeméten nagy mellű nővel huncutkodnék!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!
Olyan fiatalt / fiatalokat / keresek akik szeretnek időset szopatni alázni. 70-es bí vagyok Rákospalotáról.
sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Holnap délutánra - estére keresünk bevállalós pårt vagy szóló pasit felhőtlen együttlétre. Esztergomban vagyunk, hely megoldott. Privát leveleket várunk, előtte légy szives olvass adatlapot.
Ma esti kaland belvárosban?
Sziasztok!
Párként keresünk jóképű intelligens pasit 3as hoz, adatlapunknak megfelelően!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Hozzánk hasonló párok leveleit is várjuk!! smile
Szép estét!! smile
Párként keresünk jóképű intelligens pasit 3as hoz, adatlapunknak megfelelően!
Csak olyanok írjanak akik mernek is talákozni!!
Hozzánk hasonló párok leveleit is várjuk!! smile
Szép estét!! smile
Sziasztok. Olvassad el az adatlapomat...!!! Remélem felkeltem ,az érdeklődésed...
Sziasztok ma este valaki Debrecenben ? Akinek van kedve vagy komolyan is gondolja írjon
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, egész hétvége folyamán…Utazni tudok ésszerű távolságon belül! Gyöngyös+50 km..
Sziasztok!
A napokban esténként ( akar ma is)szívesen kalandoznék párokkal ( férfiként keresek egyedül) autóval tudok mozogni egész Pest megyében, helyem nincs, nagyon ápolt vagyok ezt elvárom én is
A napokban esténként ( akar ma is)szívesen kalandoznék párokkal ( férfiként keresek egyedül) autóval tudok mozogni egész Pest megyében, helyem nincs, nagyon ápolt vagyok ezt elvárom én is

Sziasztok!

Sziasztok párt vagy lányt keresek péntek estére.Nógrád megyében és Pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simogatás masszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kíváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét
Sziasztok !
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék egy párt.
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék egy párt.
Ma estére vagy holnap délutánra - estére keresünk bevállalós pårt vagy szóló pasit felhőtlen együttlétre. Esztergomban vagyunk, hely megoldott. Privát leveleket várunk, előtte légy szives olvass adatlapot.
Sziasztok!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
44/180/78, normális, fiatalos, független, megbízható, heteró pasi vagyok. Elsősorban Nógrád, Heves, Pest(Bp.) megyéből keresek Hölgyet/Párt. Adatlapom kitöltött, valós adatokkal/képekkel. Utazni tudok! Szauna, wellness programok is érdekelnek!
Üzenetben írj!
Kaposvárról csaj vagy pár akinek van búvóhelye? Privire írj
Ma estére vagy holnap délutánra - estére keresünk bevállalós pårt vagy szóló pasit felhőtlen együttlétre. Esztergomban vagyunk, hely megoldott. Privát leveleket várunk, előtte légy szives olvass adatlapot.
Velencei-tò környèkèn most valaki? 20/5