Helló Hölgyek.
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Sziasztok !
Ma estére keresek párt vagy szóló hölgyet ami gyakorlatilag itt esélytelen….de hátha. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek párt vagy szóló hölgyet ami gyakorlatilag itt esélytelen….de hátha. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő hölggyel randiznék Bp-n! Hetero, 46 éves pasi vagyok.
Gyömrőn közös orál valaki?
Ma aktiv meleg vagy bi pasi a repternel?
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit
Sziasztok! 3 fiatal srác keresne olyan lányt/nőt, aki benne lenne egy 3 pasi 1 nő felállásban 3 fiatallal. Nem kamuzunk, nem viccelődünk... Komoly szándékkal keresnénk lányt/nőt, akit kényeztetnénk.
Fogadni tudunk Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk 60-70km-es távolságban.
10.22 vasárnap estére keresnénk.
Fogadni tudunk Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk 60-70km-es távolságban.
10.22 vasárnap estére keresnénk.
Sziasztok. 24 éves husis pasi vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet minden jóra.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok! Várom a hölgyeket , párokat csendes otthonomban ma este Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok,
Ma este ráér valaki Solymár és környékén?
Üdv,
Henrik
Ma este ráér valaki Solymár és környékén?
Üdv,
Henrik
Reptérnél várom partnereim!

Korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat) szex céljából Budapestről vagy Pest megyéből. Alapvetően ma estére. Írjatok nyugodtan!

Faszimádó Transzi vagyok. Október 21 Szombaton délelött lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Hely ok.Aki jönne írjon.Faszimádó Transzi vagyok. Október 21 Szombaton délelött lehett kurogatni a csillogó olajos seggem és lehugyozni.Hely ok.Aki jönne írjon.
sziasztok nyíregyházán keresek szexpartnert ápolt diszkrét magyar pasi vagyok
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Párt fogadnék ma napközben!
Ma kora dun 14 óra után a Szépvölgyin kalandoznek. Érettebb hölgy v pár jon fel? nagyobb autóm van.
Sziasztok!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!
A mai napon este csatlakoznék egy korrekt párhoz Győr környékén. Intellingens partnerként hasonló partnereket keresek.
Ha szeretnéktek egy kellemes péntek estét, akkor hozzuk össze!