Sziasztok. Gondolkodom hétfőn lehet elmennék magyarhertelendre.. lenne kedve valakinek eljönni velem? Egy hölgy társaságának nagyon tudnék örülni.. szaunázás, pancsi... Aki gondolja írjon
Jó reggelt, M3 142km környezetében izgalmas kalandra keresem partnerem, partnereim.

Budapesten valaki még buli után?
Akár mostanra keresek párt vagy nőt
29eves srác vagyok, nagy intimmel
29eves srác vagyok, nagy intimmel
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok. 24 eves enyheny macis srac vagyok. Ma estere keresem aktiv kanos partneremet minden jora Nagyhegyesre. Irj ha erdekel a dolog.
Szép estét. Szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek van kedve írhatna vissza
Sziasztok. Holnap reggel Bpn ismerkednék. Írj privát.
Helló Hölgyek.
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Pest És Környéke ,Spontán autós szexhez keresek hölgyet-Asszonyt
Talizunk valahol ,beülsz vagy én hozzád és történik ami történik,majd mindketten megyünk tovább a dolgunkra.
Vagy ha a pasid akarja nézheti is vagy téged dug, Én meg szopatlak
Sziasztok !
Ma estére keresek párt vagy szóló hölgyet ami gyakorlatilag itt esélytelen….de hátha. Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek párt vagy szóló hölgyet ami gyakorlatilag itt esélytelen….de hátha. Fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok, szexi cuccokat kedvelő hölggyel randiznék Bp-n! Hetero, 46 éves pasi vagyok.
Gyömrőn közös orál valaki?
Ma aktiv meleg vagy bi pasi a repternel?
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit
Sziasztok! 3 fiatal srác keresne olyan lányt/nőt, aki benne lenne egy 3 pasi 1 nő felállásban 3 fiatallal. Nem kamuzunk, nem viccelődünk... Komoly szándékkal keresnénk lányt/nőt, akit kényeztetnénk.
Fogadni tudunk Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk 60-70km-es távolságban.
10.22 vasárnap estére keresnénk.
Fogadni tudunk Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk 60-70km-es távolságban.
10.22 vasárnap estére keresnénk.
Sziasztok. 24 éves husis pasi vagyok. Ma estére keresem kanos partneremet minden jóra.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Nagyhegyesen vagyok megtálalható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok! Várom a hölgyeket , párokat csendes otthonomban ma este Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok,
Ma este ráér valaki Solymár és környékén?
Üdv,
Henrik
Ma este ráér valaki Solymár és környékén?
Üdv,
Henrik