Sziasztok! Egyik legjobb haverommal, és lehet még az ő haverjával, ketten vagy hárman keresnénk nőt/nőket ma este, akik szívesen eltöltenének velünk egy kellemes időt.
Helyünk van Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk bizonyos távolságig.
Helyünk van Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk bizonyos távolságig.
Sziasztok!
Hölgyek van egy üveg borom amit egy szenvedélyes habfürdőzés során elfogyaszthatnánk. Na meg egymást is!
Hölgyek van egy üveg borom amit egy szenvedélyes habfürdőzés során elfogyaszthatnánk. Na meg egymást is!

Zalaegerszegen MA este 21:30 után pasi, akit kényeztetni lehet orálisan?
Helyem lesz.
Helyem lesz.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok.
Szép méretes pasiként beszélnék házibuliba párokhoz.
28F
Szép méretes pasiként beszélnék házibuliba párokhoz.
28F
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek még ma estére!Ápolt,igényes 39 éves férfi vagyok!Csak kukkolás is érdekel!Skype valaki?
Szolnokon valaki hölgy????
Holnap estére keresek hölgyet vagy párt.
Sziasztok! Most valaki 11. Kerben egy közös hoki?
sziasztok
28 éves srác vagyok, Nyíregyházán vagy a környéken keresek kalandot, nőt, párt főként, de pasival is kipróbálnám a szopást kizárólag. Helyem és autóm nincs, kérlek így írj.

Hello.Faszimádó Transzi vagyok.Ma éjjel ha hoz valaki pár sőrt nekem Vas megye Nemeskoltára azt cserébe jól leszopom és lehugyozhat...Aki jőn írjon
Kisebb/átlagos mérettel rendelkező, igényes férfit keresünk harmadiknak. Elsősorban bi alapon, de akár hetero is szóba jöhet.
Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen.
Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen.

ÜDV/PUSZI
Z
Kaposváriak privire?
Zalaegerszegen MA este 21:30 után pasi, akit kényeztetni lehet orálisan?
Helyem lesz.
Helyem lesz.
Napot, Helló
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. VárosLiget -margitsziget Is
Mostanában Hölgy 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. VárosLiget -margitsziget Is
Budapesti 20 centi feletti farkat keresek aki kiélné magát egy popsiba!!!
Pucsitva varlak , baszod és mehetsz is.
Új kep a ma reggeli 21/6 és 18- as után készült.
Skype ? Viber ?
Pucsitva varlak , baszod és mehetsz is.
Új kep a ma reggeli 21/6 és 18- as után készült.
Skype ? Viber ?
Fehervaron kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Nyalnék szonék szopatnék pesten . Nő ffi pár..
Délután
Délután
Hali !Monoron esetleg valaki?Hölgy vagy házaspár?