Sziasztok!
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
Ma estére és holnapra keresek lányt/hölgyet vagy párt akikkel nagyokat lehetne hancúrozni. Helyem van. Utazni nem tudok, de fogadni igen. wink Magamra igényes vagyok. Ezt tőletek is elvárom!
ÜDV/PUSZI
Z
sziasztok párt vagy lányt keresek ma esti találkozóra. Találkozó célja: lehet egy kellemes beszélgetés,esetleg csak simogatás és masszázs esetleg csak farokverés,de lehet bármi más amit a hölgy partner szeretne élvezne. szex nélküli tali is szóba jöhet.
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes, átlagnál nagyobb mérettel rendelkező fiú vagyok(19). Vannak képeim is. (Mindenkitől fogadok üzenetet)
Nyíregyházán idősebb irányítni szerető párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz Okt 23 Hétfő 21-től reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Up
(Ez egy válasz Bibeerke üzenetére (2023. 10. 23. hétfő 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 23. hétfő 05:37

Hello ma estefele nagykanizsa soifok tamasi szekszard baja utvonalon szopnek.jelentkezni uzenetben.
Fehervaron kalandozna vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Szopnék Kecskeméten élvezésig
Írj ha érdekel…
Írj ha érdekel…
Kb egy ora múlva Debrecen-Szolnok-Kecskemet szakaszon vki kozos hoki, v egymas mellett hoki? Privatban irj!
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, Eger, helyem van ha úgy alakul.... Valaki? Senki?
Hello ma estefele nagykanizsa soifok tamasi szekszard baja utvonalon szopnek.jelentkezni uzenetben.
Sziasztok!
Most indulok Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon. Hölgy vagy pár ilyen korán?
Most indulok Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon. Hölgy vagy pár ilyen korán?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Ma este újra 3masoznánk Nagyfarkú szexy ts csaj és uni bi pasi keres 3.nak aktiv pasit.
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Pesten 8.kerületben egész este.hely van
Fehervaron kalandra, közöshokira vki?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Szia,sziasztok!
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. V.Liget Is
!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 22. vasárnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 22. vasárnap 20:20
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen MA este 21:30 után pasi, akit kényeztetni lehet orálisan?
Helyem lesz.
Helyem lesz.
Sziasztok! Egyik legjobb haverommal, és lehet még az ő haverjával, ketten vagy hárman keresnénk nőt/nőket ma este, akik szívesen eltöltenének velünk egy kellemes időt.
Helyünk van Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk bizonyos távolságig.
Helyünk van Bögötön (Sárvár mellett 8km-re), de utazni is tudunk bizonyos távolságig.