Sziasztok. Ma délelőtt, kora délután Budapesten és környékén kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok ma 11-14 között nőt keresek Soroksár Auchannál kalandozni!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjátok bátran.
17kerben keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
Pécsen, vagy Kaposváron valaki valakik ma napközben?
Sziasztok. Del tajt esetleg valakinek nincs kedve a farkam kenyeztetni a 17.kerulet kornyeken? Csak egy gondolat, de ha valakit erdekel varom jelentkezeset. Szep napot nektek!
Most Újpesten?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok
Sexpartnereim keresném ma du.!
Csepel,Pesterzsébet!
Sexpartnereim keresném ma du.!
Csepel,Pesterzsébet!
Ma du Budapesten hölgyet kényeztetnék.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok !
Ma kora estétől párt vagy hölgyet fogadnék vagy meglátogatnék.
Ma kora estétől párt vagy hölgyet fogadnék vagy meglátogatnék.
Ma délután Csepelen szopatnék, szopnék
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok
Holnap fehervaron kalandra vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Pécsen most valaki valakik??
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne heteró alapon nőkkel, párokkal átlagos 17-es mérettel utazni tudok országosan privátban írjatok!
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz Okt 26 Csütörtök 21 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Zalaegerszegen most pasi orálra?
Csepelen szopatnék, szopnék.