Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Na jó,bàrkit bevàlallunk
(Ez egy válasz Moongooz üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 17:47

Sziasztok,
Baràtommal ellàtogattunk Eger vàrosàba.
Baràtom ma vàlt. Egy kis búfelejtőnek keresünk nyitott csajt vagy pàr a ma estère egy kis szórakozàsra
Baràtom ma vàlt. Egy kis búfelejtőnek keresünk nyitott csajt vagy pàr a ma estère egy kis szórakozàsra
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek párt vagy hölgyet egy kellemes együttlétre.
Szeretem nagyon az érettebb lányokat
Budapest Kecskemét vonalon keresek
Holnap délutánra keresek párt vagy hölgyet egy kellemes együttlétre.
Szeretem nagyon az érettebb lányokat

Budapest Kecskemét vonalon keresek
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 02. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 02. csütörtök 13:24
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Most szombat este, nagyon örülnék ha kellemes társaságra találnák! Hölgy vagy pár személyében! Lehet csak egy, egy estés kaland lenne, de lehet egy kapcsolat első lépése.
Mindenkinek nagyon kellemes ismerkedést kívánok.
Lányok,párok egy kis hancúr?
Budapesten ma srác vagy pár?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Szopható férfias pasit keresek Bp.helyem van
Sziasztok,
Ma este szopnék és kiverném valakinek Veszprémben, hely van, írj bátran

Sziasztok !
Ma este találkoznék párral. Fogadni és utazni is tudok.
Szóló lányok is jelentkezhetnek.
Ma este találkoznék párral. Fogadni és utazni is tudok.
Szóló lányok is jelentkezhetnek.
Zalaegerszegen ma este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
LAST MINUTE!!!Sziasztok Aki akarna idén még egy kis tengert igazi nyári időben 19fokos vízben fürdeni egy jót tekerni a tengerparton (bicaj van)csatlakozzon péntek délutáni indulással vasárnapig Zadar környékére megyek utazás, szállás költségmentes csak kaja költség van !!!
Székesfehérvári passzív fiú vagyok. Aktív bikák irjatok.
Nem rég szült női partagunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
HAZIBARATOT keres
150/50/24 szoke
NYIREGYHAZIT keresunk
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Alkalmi párt vagy hölgyet keresnék Budapesten vagy környékén egyeztetett időpontban csakis igényes embereket keresek kulturált módon
Alkalmi párt vagy hölgyet keresnék Budapesten vagy környékén egyeztetett időpontban csakis igényes embereket keresek kulturált módon
Sziasztok!
Pénteki és szombati nap főleg délelőttjére keresnék heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget magamnak.
Pénteki és szombati nap főleg délelőttjére keresnék heteró alapon kikapcsolódási lehetőséget magamnak.