Budapesten van még valaki?
sziasztok párokat keresünk vasárnapi roszalkodásra
Kecskeméten keresek mai napra párt vagy hölgyet

Szolnokon keresnék ma estére hölgyet, kellemes kikapcsolódáshoz!
Sziasztok
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is
Kaposvár környékén 100km csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz jövő héten, 32 éves 185/90 barna rövid hajú srác vagyok, képet privibe küldök, csak olyan írjon légyszi aki valóban találkozna is
Sziasztok !!!
Ma hölgy , pár aki Keszthelyen meglátogatna ?
Ma hölgy , pár aki Keszthelyen meglátogatna ?
Taálkoznék olyan kíváncsi hetero (enyhén biszex) úrral,sráccal aki már régóta szeretne kipróbálni milyen lehet egy sráccal együtt hokizni,miközben szexfilmet néznénk.Írhatsz bárhonnan ha nem okoz gondot az utazás(helyem van,itt alvás is megoldható.)Maximálisan diszkrét vagyok!Igényes ápolt sportos srác vagyok Pestmegyéből!
Sziasztok! Holnap és/vagy holnapután napközben valaki Érd környékén? Helyes pasi vagyok, 11-15h-ig szabad vagyok hétfőn, kedden reggeltől szintén 15 óráig. Autóm van, hely kell. Hölgyet, párt keresek.
Holnap reggel Bpn kalandoznék. Írj privát.
Kanos pasit szopnék titokban!
Számba is élvezhetsz Kecskeméten
Írj ha érdekel
Számba is élvezhetsz Kecskeméten
Írj ha érdekel
Sziasztok! Ma este keresek kalandot bpn, főleg hölgy vagy pár érdekelne! Helyem sajnos nincs de autóm van, utazni tudok! Sziasztok!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as pasi vagyok.
Sziasztok!
Nőt, férfit, párokat keresünk minden jóra. Női bi nagyon fontos lenne... A férfi kizárt...
Nőt, férfit, párokat keresünk minden jóra. Női bi nagyon fontos lenne... A férfi kizárt...
Valaki most akinek lenne kedve jársz adózni a farkammal amíg élvezek egy nagyon? Kocsimban vagy nálad
fiú,lány,pár! 15ker környéke

Ma este keresek korombeli aktív/uni srácot Bp-ről. Elsősorban szopnék, de több is lehet. Hely vagy autó szükséges.
Ma este 21:45 után indulok Budapest 10. Kerbol Monor felé. Valaki nem szópna le viszonzas nélkül?
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok!
Hölgy vagy pár Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Hölgy vagy pár Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Sziasztok! Holnap kb. 11-15h-igy kedden kb. 8-15h-ig szabadidővel keresek hölgyet vagy párt, akivel jól érezhetnénk egymást. Helyes, nem független pasi vagyok. Érd vagy Bp és ezek környéke. Hely kell, de autóval leszek, mobilis vagyok.
Sziasztok. Nincs kedve valakinek el élveztetni? Imádom amikor Magamra élvezhetem a sok gecit
kocsimban vagy nálad! Budpapest