ma délután a reptérnél vagy Budapesten nő vagy pár ki szórakozni akar
holnap délutánra a reptérnél vagy Budapesten nő/ pár ki szórakozni akar
Belevaló, keményen kúrni szerető férfias pasiknak ribanckodnék napközben, hely belvárosban megoldható..
Hétköznap napközbeni szabadidővel keresek hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre. Ápolt, igényes, mások által jónak tartott pasi vagyok férfias külsővel, 18/4 borotvált intimmel. Érd, Bp és ezek környéke, ahol keresek, hely kell, de autóm van. Nem vagyok független, így a diszkréció fontos.
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Jo kemeny farkad legyen.
Sziasztok, pasit keresek, aki csatlakozna hozzam es a haveromhoz. En passziv vagyok, a haverom pedig uni. Szeretem ha felvaltva dugnak es szopatnak. A heverom gumi nelkul dug engem mert regota osszejarunk. A talalkozo valalmelyik reggel lenne nalam. irj privatban ha erdekel.
Pápa és környékén (max 50km) ma valaki?
Kiváncsi heterók is bátran irhatnak

sziasztok ma este keresek kalandot ! helyem megoldott Maglódon
Sziasztok !
Ma este nincs valakinek kedve kalandozni ?
Lányok,párok ?
Ma este nincs valakinek kedve kalandozni ?
Lányok,párok ?
Miskolc most nálam?
15- én,Hajduszoboszón bi,aktív partnert keresek hellyel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Holnap reggel/de. 8-12h között meglátogatnék hölgyet vagy párt Érd és 30 km vonzáskörzetében. Mások által helyesnek tartott pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Valaki akinek van mű pinaja?
Sziasztok
Mai napon Nyiregyen leszek, valakinek lenne kedve egy kis kalandra? Helyem sajnos nincs.

Zalaegerszegen ma, kedd szerda 17-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress köszönöm.
Pasit keresek, aki a kavemba adna , frissen felt suritett tejet. Helyem van.