Sziasztok!Nőt,párt keresnék! Adatok/kép az adatlapon!
Sziasztok.
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Ma este kaland Nagykanizsán 19 óra után?Hölgyek,párok?
Keresünk biszex partnereket november 16 és 19 közötti Demjéni tartózkodásunk idejére a környékről! Szóba jöhet pasi, nő, pár...a lényeg, hogy mindenki mindenkivel alapon működjön a dolog! (Férfiak között csak enyhe bi!). Ezen az időponton kívül Budapesten is keresünk hasonló partnereket, akik hellyel rendelkeznek
Zalaegerszegen 17-21 között szopnék, helyem van.
ötvenes-hatvanas barátnőt keersek győrben
Miskolcon lakásomban izgi kalandot keresek
sziasztok! ma este Maglódra és környékén keresek párt hármas szexre! nálam van hely!
Faszimádó Transzi vagyok. Ma azaz November 15 Szerda 18 órától reggelig hely ok Szombathelyen..Aki seggbe baszna és lehugyozna az írjon.
Sziasztok! Holnap délelőtt a Campona környékén keresem partnerem, partnereim!
Ma este párhoz csatlakoznék érden és vonzáskörzetében.
Ápolt normális 40 es pasi vagyok.
Ha nem csak fantáziáltok,hanem tényleg szeretnétek találkozni,úgy privát üzenet formájában vegyük fel a kapcsolatot.
Ápolt normális 40 es pasi vagyok.
Ha nem csak fantáziáltok,hanem tényleg szeretnétek találkozni,úgy privát üzenet formájában vegyük fel a kapcsolatot.
Asszonyok lanyok párok ?
Sziasztok délelőttre, kora délutánra keresek kalandot Bpn vagy környékén. Írj privát.
Sziasztok!
Reptér ma reggel?
Reptér ma reggel?
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Autós tali is ok !sportos nagyon kanos igényes kan keres .
Privi.
Privi.
Sziasztok! Ma egész nap várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Nagy méretü ffi ma este?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra.