Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok,
Most kora dun kalandoznek. Hölgy v pár?
Most kora dun kalandoznek. Hölgy v pár?
Sziasztok! Álló farokkal keltem és nagyon tele van!
valaki nem jatszadozna vele? Kocsiban vagy nálad! Nyugati környéke

23 éves, sportos, budapesti srác nyújtana erotikus masszázst, vagy orális kielégítést hölgyeknek. Többi privátba.
Fehervaron kalandra vki?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok ma hölgy esetleg pár Székesfehérvár vagy környékén?
Zalaegerszegen ma és holnap este 21 után orálisan kényeztetnék pasit. Hely adott.
Bi valos parok budapesten aktiv vagyok
Pécsen érett hölgyet kényeztetnék esetleg párhoz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Csepelen hölgyet kényeztetnék
7 kerulet egy vastag farkat vki ?

Sziasztok
Sziasztok! Szerdán délelőtt ápolt férfias partnert kényeztetnék, esetleg kölcsönös orál is jó lehet. Hely van.
Sziasztok!Holnap délutánra,estére keresek bi párt vagy pasit.Helyem van!Veszprém környéke.Uni/aktív legyél.

Zalaegerszegen most pasi?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztók !
Negyvenes egyedüli pasiként ismerkednék, hely adott !
Negyvenes egyedüli pasiként ismerkednék, hely adott !
Dugni akaró, kanos pasikkal taliznék ma, belváros, hely megoldott

Ma este párt fogadnék Budán.
Zalaegerszegen ma, szerdán, csütörtökön este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.