Hellyel rendelkezőt keresünk most pest-megye keleti oldalán!
Sziasztok! Van itt hölgy, aki most fogadna egy ápolt, igényes, helyes pasit Bp-n? Autóval vagyok a 11. kerben, estig szabad vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hölgyek! Ma is ráérek mindenféle finomságra.Adatlapom szerint. Privátban írj.
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék! Adatlapom kitöltve,képpel! Telefonszámot szívesen adok! Dunaújvaros- Mohács és környéke! Izazni tudok,akár napközben is megoldható!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Gyere és ülj a számra!
vagy megyek én

Sziasztok! Igazán nagy intimhez keresnék párokat, illetve solo nőket! Utazni tudok!
Este party???
Sziasztok. Lehetséges hogy ma 4-5-6 fele tolna megyében leszek Bonyhád stb. Keresnék egy kellemes hölgyet akivel picit lehetne kényeztetni egymást. Kór nem számít és a testalkat sem annyira. Ápolt diszkrét férfi vagyok 30 éves. Írjatok bátran hölgyek. Köszönöm szép napot mindenkinem
Sziasztok, ma-holnap 17 óra fele dél Pesten autós kaland, borotvált ápolt farkam van-Honvéd pálya környékén- (17-18-19. kerület)
Sziasztok hölgyek, párok ! Ma este csatlakoznék egy izgalmas kalandra ..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó környéke …
Hello.Faszimádó Szombathelyi Transzi vagyok..Ma azaz December 2-án Szombaton 18 órátol másnap Vasárnap 10 óráig van helyem Szombathelyen.Aki élvezne vagy űritene egy jót az írjon..Többen is jöhettek egyszere..Szopok és imádom ha seggbe basznak..Le is hugyozhattok mert szeretem..Akik jőnnének azok írjanak bátran.
Sziasztok! Ma kora este Nő vagy pár aki szívesen találkozna, hely van!!!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület