Sziasztok!
2 passziv fiu keres tarsasagot.
Anonym szexre egy hotelszobaban ahol mindketten egy sötétitebb szobaban maszkban varunk titeket, illetve a popsink.
Az egyik 29 eves szűk popsi (lehet gumi nelkul is)
A masik egy 21 eves még szűz popsika (gumival is mehet)
Jelentkezni üzibe egy farok képpel.
2 passziv fiu keres tarsasagot.
Anonym szexre egy hotelszobaban ahol mindketten egy sötétitebb szobaban maszkban varunk titeket, illetve a popsink.
Az egyik 29 eves szűk popsi (lehet gumi nelkul is)
A masik egy 21 eves még szűz popsika (gumival is mehet)
Jelentkezni üzibe egy farok képpel.
Sziasztok! Holnap délelőtt szívesen fogadnék egy párt vagy lányt!
Síkosítós kézzel fejnék férfias,jófarkú pasit.hely van Bp
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Budapesten ma férfi vagy pár? Hely ok!
Sziasztok, ha valaki szeretne cumizni egy ápolt, borotvált farkat dél Pesten akkor várom a leveleket-Honvéd pálya,Köki,Soroksári Ikea
Fiatalbb vagy idősebb hölgy szexpartnert keresek! huszonéves sportos testű pasi!
.
Sziasztok! Csepel szigeten szopnék ma
Hellyel rendelkezőt keresünk most pest-megye keleti oldalán!
Sziasztok! Van itt hölgy, aki most fogadna egy ápolt, igényes, helyes pasit Bp-n? Autóval vagyok a 11. kerben, estig szabad vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Hölgyek! Ma is ráérek mindenféle finomságra.Adatlapom szerint. Privátban írj.
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

sziasztok! párokat tudok fogadni a XIII. kerületben, szívesen nézem és/vagy beszállnék
Sziasztok! Hölgyel vagy párral ismerkednék! Adatlapom kitöltve,képpel! Telefonszámot szívesen adok! Dunaújvaros- Mohács és környéke! Izazni tudok,akár napközben is megoldható!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok