Sziasztok !
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék lányt vagy párt.
Ma este fogadnék vagy meglátogatnék lányt vagy párt.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Újpesten valaki most?
Sziasztok!
Monor most?Hely ok!
Monor most?Hely ok!
Sziasztok! Szívesen találkoznék ma egy párral vagy lánnyal, helyem van, részletek privátban!
Sziasztok. Most reggel Bpn ismerkednek, kalandoznék. Írj privát.
Üdv!
Szeximádó partnereket keresek ismerkedés illetve játszadozás céljából akik a nagyobb szerszámot preferálják és nem csak levélben hanem élőben is!
Többes bulikban is szívesen részt vennék!
Szeximádó partnereket keresek ismerkedés illetve játszadozás céljából akik a nagyobb szerszámot preferálják és nem csak levélben hanem élőben is!
Többes bulikban is szívesen részt vennék!
Hölgy társaságát keresem. Adatlapon van fotóm, de Skype is lehetséges.
Sziasztok..jövő héten (dec.4-8) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Sziasztok! Hölgyet keresek Érd, Bp és ezek környékén, lehetőleg rendszeres kalandozásra. Dec. 5 kedden napközben és dec. 7 csütörtök este/éjjel is szabad vagyok, kellemesen eltölthetnénk az időt.
Sziasztok!
2 passziv fiu keres tarsasagot.
Anonym szexre egy hotelszobaban ahol mindketten egy sötétitebb szobaban maszkban varunk titeket, illetve a popsink.
Az egyik 29 eves szűk popsi (lehet gumi nelkul is)
A masik egy 21 eves még szűz popsika (gumival is mehet)
Jelentkezni üzibe egy farok képpel.
2 passziv fiu keres tarsasagot.
Anonym szexre egy hotelszobaban ahol mindketten egy sötétitebb szobaban maszkban varunk titeket, illetve a popsink.
Az egyik 29 eves szűk popsi (lehet gumi nelkul is)
A masik egy 21 eves még szűz popsika (gumival is mehet)
Jelentkezni üzibe egy farok képpel.
Sziasztok! Holnap délelőtt szívesen fogadnék egy párt vagy lányt!
Síkosítós kézzel fejnék férfias,jófarkú pasit.hely van Bp
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Budapesten ma férfi vagy pár? Hely ok!
Sziasztok, ha valaki szeretne cumizni egy ápolt, borotvált farkat dél Pesten akkor várom a leveleket-Honvéd pálya,Köki,Soroksári Ikea
Fiatalbb vagy idősebb hölgy szexpartnert keresek! huszonéves sportos testű pasi!
.
Sziasztok! Csepel szigeten szopnék ma
Hellyel rendelkezőt keresünk most pest-megye keleti oldalán!