Csütörtökön napközben, este Budapesten, vagy vonzáskörzetében találkoznék párral, hölggyel egy fergeteges szexrandira. Sportos, igényes negyvenes vagyok.
Úgy szétbasztak, ahogy kell
(Ez egy válasz Profi Masszőr üzenetére (2023. 12. 06. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Holnap este Budapesten hölgy vagy pár?
Mesélj!
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2023. 12. 06. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este 11 után keresem partnerem.. Egy jó dugás hoz...
Köszönöm a mai két srácnak az élményt… hát naaa
)

Sziasztok szilveszterre keresnénk párt közös bulira welnessre szexre
Sziasztok. Kukkolható párok jönnek ma a szépvölgyire?
Sziasztok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. 46 éves normális hetero pasi vagyok! Képek az adatlapomon, még több kép privátban

Zalaegerszegen csütörtök, péntek, szombat reggel pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz hozzá. Privátban keressetek köszönöm.
Sziasztok! Budapesten és környékén keresnék lányt vagy párt. Ha érdekelne a dolog csak dobj egy üzenetet aztán megbeszélhetjük a részleteket
Sziasztok! Holnap esti-éjjeli szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt Bp-n vagy Pest megyében. Ápolt, igényes, helyes pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Bi parokkal ismerkednek Budapesten aktiv vagyok
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most reggel!
Monoron,hely ok!
Sexpartnerem keresném most reggel!
Monoron,hely ok!
Zalaegerszegen most reggel pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Hely van.
Hello 22 éves vagyok jelenleg németorszagban élek keresek lanyokat vagy elhanyagolt anyukakat idosebb nőket akiknek unalmas vagy valami ujjat szeretnének ki probalni irjatok nyugodtan akar parok is !