Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok! Holnap napközben bi érdeklődésű férfi tagú párral ismerkednék Budapesten. Részletek az adatlapomon.
Ma esti kaland Budapest és környékén, vagy Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon?
Hőlgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényesztetést!!!
Budapesten keresem alkalmi vagy hosszútávú szexpartnerem. 35 éves pasi.
Budapesten keresnék alkalmi, vagy hosszabb távra szexpartnert. 23 éves, igényes, sportos férfi vagyok. Kép a profilomon.
Faszimádó Transzi vagyok. December 17 Vasárnap 18 órátol reggel 4 óráig csillogó olajos popsival SZOMBATHELYEN várom élvezni vágyó férfiak jelentkezést!.Ha leszopatnál vagy seggbe basznál vagy csak lehúgyoznál várom jelentkezésed és űzeneted! Többen is jöhetettek!
Sziasztok!Közös hokihoz keresek kíváncsi nyitott típusú puncimániás srácot urat,aki valóban szeret hokizni,szereti a jó szexfilmeket.Nem baj ha kezdő vagy-e téren.Igényes ápolt fiatal Pestmegyei srác vagyok,helyem van!Írj ha komolyan érdekel és el is tudsz jönni!Köszönöm!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
Biszex parral ismerkednék budapesten
Esélytelen, de hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias bi aktív kandúr
Hölgyet, biszex párt estére Budán!
Sziasztok!
Sexpartnereim keresném most de.!
Üllő,Monor!
Sexpartnereim keresném most de.!
Üllő,Monor!
Sziasztok. Ma ismerkednek baranya megyéből hölgyel. Nem egyedülálló 35 eves pécsi férfi keres hosszútávú kapcsolatot. Szép napot mindenkinek
Budapest és környéki autós pihenőbe szopnék ,dughatsz akár kamionba is
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Szegeden keresek bi párt vagy férfit hellyel! Többit privátba
Dugni akaró pasi/pasik ma este belvárosban? Helyem van, tanga a popsin
Héten vagy jövő héten kora hajnalban vagy késő este Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.