Sziasztok! Győrben vagy a környékén bi párhoz csatlakoznék, de a kölcsönös farokverés is érdekelne.
Valaki kalandra most? 21es út Apci kamionmosónál vagyok
Szombatig keresnék Budapesten, kiéhezett feleségeket, akik fiatal faszra vágynak. 23 éves, sportos, igényes férfi vagyok. Képek a profilomon.
4-ker most valaki?
Délpest környéki Domináns párt határozott férfit keresek rendszeresebb találkozásokra is
Zalaegerszegen csütörtök péntek szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Miskolcon délelőtt várok párt lakásomon
Nem jövőre , még idénre keresünk feleség dupla örömére .........
Olyan partnert, partnereket keresek a mai napon, akivel filmnézés közben, egymást izgatnánk, egymás farkát vernénk, szopnánk. Aki szereti, ha nézik maszti közben, és akit izgat a látvány, ha valakit néz miközben a farkát veri. Ha van helyed és tudnál mit kezdeni a farkammal, ha nem egy, illetve gyors élvezést keresel akkor egymást keressük.
Ha nem csak orális kényeztetést keresel, akkor is egymást keressük, de nem elsődleges.
Ha nem csak orális kényeztetést keresel, akkor is egymást keressük, de nem elsődleges.
Valakinek nincs kedve kiverni a farkam? Tele vagyok! Nyugatinal!
Éjszakai kalandra keresek partnert, partnereket… Bp-en van helyem, de mehetek én is…
Holnap reggel szexpartnert keresek Szekszárdon. Ha van akit érdekel írjon privátba.
Feleség szopna ma késő este érden.
Arcképes,és intimfotód legyen.
Lehetőség szerint,nagy méretű,imntim tájon borotvált pasit keresünk.
Csak az írjon aki tud is jönni a jelzett időpontban.
Szép estét.
Arcképes,és intimfotód legyen.
Lehetőség szerint,nagy méretű,imntim tájon borotvált pasit keresünk.
Csak az írjon aki tud is jönni a jelzett időpontban.
Szép estét.
Ma este szopni szerető srácként idősebb partnerem kényeztetném hosszan, 50 év felett. Helyem a 10 kerben van, ahol nyugodt körülmények között találkozhatunk. Szeretek hosszan szopni, golyót nyalni, torkozni, gecit nyelni. Csak szopok, de akár többször is a számba élvezhetsz. Paramétereim: 35 éves, 168,magas, 70,kg. .
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek péntek estére!
Zalaegerszegen csütörtök péntek szombat délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely van.
Még az idén, szombatig keresnék alkalmi partnert. Sportos, igényes 23 éves férfi vagyok. Szeretem az extrém korkülönbséget, és a szub nőket. Képek a profilon.
Sziasztok !
Ma este huncutkodnék……..nagyon-nagyon.
Lányok ??? Párok ????
Ma este huncutkodnék……..nagyon-nagyon.
Lányok ??? Párok ????
Szokható pasi Dabason?