Zalaegerszegen most lasi orális kényeztetésre?
Kedves Hölgyek!
Keresek társat fétisem kiéléséhez.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Akár életvitel szerűen is működhet....velem élsz,de azzal vagy akivel akarsz.
Ha magadra vagy fantáziádra ismersz,írj hozzászólást és rád írok.
Olyan nőt keresek 18-42 év között,aki nagy,vastag farkú sráccal sexel,majd utána frissen spermásan,tocsogva, kitágulva kinyalhatom és meg dughatom én is....
Kedves Hölgyek!
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola kezdés is drága, és közeleg a karácsony!
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz hozzá. Privátban keress köszönöm.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Sexpartnereim fogadnám ma napközben!BP.!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék adatlapom szerint, a hölgy kiadós kényeztetésére! Nappal, éjjel és karácsonykor is …
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?
Sziasztok! Nőt,párt keresnék ! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Kaposváron kanos paai diszkrét nyugodt hellyel rendelkező partnert keres, aki nem fél a vastagtól! Hölgyek vagy párok! Viber kell!
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám most!
BP.,19.ker.
Sexpartnereim fogadnám most!
BP.,19.ker.
Szia!
Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket.
Nyugodt helyem van...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.
Üdv: Szabolcs
Nem hiszem el, hogy van olyan lány, hölgy, aki egyedül szeretné tölteni az Ünnepeket.
Nyugodt helyem van...
Zalaegerszegi, NORMÁLIS, 50 éves, magas, alul fazonírozott pasi vagyok.
Nem csak a szex érdekel, sőt...
Itt csak pasik nézegetnek? Azt kizártnak tartom.
Üdv: Szabolcs
Zala, Vas és Somogy megyékből valaki nem szervez bulit szilveszterre ?
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.
Sziasztok ! Holnap délelőtti talihoz Szekszárdon diszkrét szexpartnert keresek kellemes kalandozáshoz. Hölgy pár házaspár vagy olyan aki talizna ? Írj privát üzenetet.
Ma 21 körül keresek aktív srácot Budapesten belül. Hely szükséges.
Esélytelen, de hátha valaki magára ismer: Eger és környéken férfias bi aktív kandúr
Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?