Van itt olyan hölgy aki fejé megyén belül Dunaújváros környékén rá érne egy laza estére ?
Helyem van mert béreltem egy faházat egy tavon
Csak társaságom nincs
De szivesen eltölteném valakivel az estét
Nincs se korhatár csak gyere és élvezzünk
Privátban mindent el mondok
Helyem van mert béreltem egy faházat egy tavon
Csak társaságom nincs
De szivesen eltölteném valakivel az estét
Nincs se korhatár csak gyere és élvezzünk
Privátban mindent el mondok
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
December 30, 31 keresném női szexpartneremet, független, normál/sportos alkatú 26 éves férfi személyében.
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Unatkozunk! Ma hova érdemes menni?
Hölgyet / párt masziroznék rendszeresen otthonában . Baranya
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hölgyek! Ódudán egy Tattoo szalonban várlak egy izgalmas kikapcsolódásra.
Külön szoba adott zuhanyzóval,stb....
Ismerkedjünk beszélgessünk, igyunk meg valamit.
Aztán meglátjuk
Külön szoba adott zuhanyzóval,stb....
Ismerkedjünk beszélgessünk, igyunk meg valamit.
Aztán meglátjuk

Bi parokkal ismerkednék Budapesten es pestmegyeben aktiv vagyok
Budapesten keresek a héten meglátogatható lányt, lányokat.
Sziasztok! Adatlapunkon leírtak alapján keresünk. Csak mail
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi maci, párhoz is csatlakozom. Képeim az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Sziasztok lányok,hölyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyadeidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc diszkréten. skye rodger.rodger2
Sziasztok! Az ünnepek alatt magas, vékony, ápolt és borotvált férfi örömmel fogadna biszex párt Budapesten.
Érd és környékén esetleg?
?

Sziasztok.
Hajnali 1 után kell mennem ki a reptérhez.
Lenne idősebb úr aki szívesen találkozna ?Eleggé tele vagyok …
Privátban keress.Koszonom.
Hajnali 1 után kell mennem ki a reptérhez.
Lenne idősebb úr aki szívesen találkozna ?Eleggé tele vagyok …
Privátban keress.Koszonom.
Szopatnék, basznék
Van itt perverz pár vagy hölgy akiket meglátogathatok, találkoznának ma velem ? ? Autós kaland is oké!
Valaki MOST nem akar jatszadozni a farkammal amíg élvezek egy nagyot? Álló farokkal keltem és nagyon tele vagyok!
kocsimban vagy nálad! 13-15-4ker környéke

Sziasztok! 30-án estére keresünk egy bi pasit (pasik között csak orál) hármas játékokra. Merj fotót küldeni emailben. Nem viber, google chat stb! Email! Ha erre nem vagy képes, ne is írj! Tatán van helyünk!