Sziasztok!
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
21 körül szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Budapesten ma fogadnék párt vagy férfit.
írj privatban!

Idősebb urat keresek, aki a számba spriccelne.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok csütörtök reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Budapesten keresek a héten meglátogatható lányt, lányokat.
Sziasztok,szopnék ma Bp-n helyem van.Írj ha szopatnàl egy jòt egyoldalúan
Közös hoki vagy vmi?? privizz hely megoldható!
Sziasztok! Hölgy, pár hölgy tagjának örömére csatlakoznék, akár most is. Utazni tudok.
Zalaegerszegen pasit kényeztetnék két ünnep (27-30) között orálisan. Hely van.
Helyem van, utazni tudj, nem most azonnal, hosszabb haverság, ennek tudatában keresek: férfias aktív bi pasit 40 felett, Eger és messzebbről is.
Hááát! Nem sokáig vagyok itthon! Szeretném tartalmasan eltölteni!
. Helyem van akár napokra! Megijedni nem kell, barátságos vagyok!

sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Faszimádó Transzi vagyok. December 26 Kedd este 20 órátol csillogó olajos popsival várom élvezni vágyó férfiak jelentkezést Szombathelyen.Helyem lessz.!Ha leszopatnál vagy seggbe basznál vagy csak lehúgyoznál várom jelentkezésed és űzeneted! Többen is jöhetettek!
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Új év új kiadások!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Új év új kiadások!
Demjén
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 25. hétfő 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 25. hétfő 16:18

Törölt felhasználó (4714312)

Rendben, írtunk priv.
Sziasztok!
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
Ma estére keresek budapesti lányt vagy hölgyet akivel kellően ledolgozhatjuk a töltött káposztát és a bejglit egy jó intenzív szeretkezéssel!
Helyem van 11.kerben!
Puszi
A két ünnep közt találkoznék párral,vagy egy többes buliba mennék.