BUÉK
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke.
Autós kaland Is,akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Nemsokára indulok ha valaki....
(Ez egy válasz Zsolti74 üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap reggel Bpn ismerkednék, kalandoznék. Írj privát.
Holnap este párral találkoznánk. Helyünk van de utazni is tudunk. Kérem csak az keressen minket, aki komolyan gondolja. És nem hátrál meg. Köszönjük
Zalaegerszegen szombat délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Budapesten ma férfi vagy pár mókára?
Ma este Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Új év új kiadások!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Új év új kiadások!
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék, de elhanyagolt érett feleséget is szívesen kényeztetnék
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma
Autós kaland is oké! Ma
Ki szeretne egy kellemes masszást,Nyiregyháza és környéke.
Sziasztok. Bevalallos lanyt, lany tagu part keresek mara. Miskolcon fogadni tudok, utazni barhova mashova is.

Hajdú biharból esetleg valaki? 31 éves intelligens ápolt férfi vagyok. kizárólag hölgyek személyét keresem.
Sziasztok! K.barcika és környékén keresek nőt, párt, hetero alapon!
Ma este dugást kereső belevaló, ápolt pasi? Belváros….
Senki???
(Ez egy válasz der.medve2.0 üzenetére (2024. 01. 03. szerda 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 03. szerda 20:26

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Egy alapos masszázsért cserébe természetben fizetnék - kit érdekelne pesten?
Mostanában valaki M-0 Szigetszentmiklósi pihenőben OMW kút? Nő-Férfi egyaránt érdekes lehet!
Budapesten ma pár vagy férfi? Hely ok.