Sziasztok! Tényleg EXTREM mérettel rendelkező férfit keresünk 3.-nak, hetero alapon a hölgy örömére. Min 21 cm max 35 éves korig. Ha magadra ismertél kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot privatban

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok mai talira szexre keresek partnert Csepel sziget és dèl pest
Sziasztok!
Aki szopna, vagy akit le lehet szopni, az mennyire hetero?
Aki szopna, vagy akit le lehet szopni, az mennyire hetero?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi ?
Élvezésig szopnék
Írj
Élvezésig szopnék
Írj
Sziasztok ma szívesen taliznék Debrecenben egy kellemes élvezés erejéig normális ápolt macis alkatú bi pasi vagyok szép napot
18/6 Ápolt normális jóképű férfi képekkel adatlappal ismerkedne párral akik szeretik,a hármas együttlétet,és valóban akarják! Nyitottak kedvesek,ápoltak,diszkrétek! Én is ilyen vagyok. Képeim adatlapom van fent,hogy könnyebb legyen a döntés.
Ma este Mosonmagyaróvár - Budapest útvonalon?
Zalaegerszegen este 21:30-ig pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Budapest és környékéről keresek adatlapnak megfelelően.
Fogadni tudó hölgyet vagy párt keresek heteró alapon ma délután Bp-n és környékén. 50+ felettiek előnyben.
40-es, ápolt, potens pasi vagyok.
Fogadni tudó hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék ma délután Bp-n és környékén. 50+ felettiek előnyben.
Bi parokkal ismerkednek aktiv vagyok Budapesten
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok, ma délelőtt Békéscsaba és környékén hölgyet kényeztetnék. Akár párhoz is csatlakoznék heteró alapon.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Péntek (01.19.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Sziasztok! Kifejezetten orális élvezetekre szeretnék Párral ismerkedni ! Kellemes orál a Pár mindkét tagjával oda vissza ! Csak párokkal szeretnék ismerkedni! Köszönöm szépen!
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék, és a kölcsönös farokverés is érdekelne
Sziasztok
Ma délelőtt- napközben keresek kalandot Délpesten, reptérnél
Ma délelőtt- napközben keresek kalandot Délpesten, reptérnél