Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Estét
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Csak orál Is O.k
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál
Mostanában Hölgy-Asszony 1 laza kalandra,Pest vagy szűk környéke. Csak orál Is O.k
akár pasid nézheti,vagy ő is beszál

Törölt felhasználó (4723081)

22cm és jó vastag, valaki tali ?
Holnap Pesten .képnézegetés (nem netes) asszony vagy kukkolos képek .esetleg csaldtagokrol.
Maszti autóba de ha van helyed még jobb
Maszti autóba de ha van helyed még jobb
22cm és jó vastag, valaki tali ?
Fót Kecskemét útvonalon M0-M5 szopnèk ápolt farkat. Kora reggeli órában 8ig, vagy 15kor indulok vissza Kecskemétről. Péntekig minden nap.
Nagy popóval rendelkező, passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat tölteni. Fehérvár
Holnap Holgy aki arra vagyik hogy jol megdugjak, vagy nyelvvel kielegitsek? Irj batran! Parok is!
Zalaegerszegen ma 16 után pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem van.
Budán fiatal biszex párokkal találkoznék!
Ma este keresek szexkalandot!
Délután Csepelen szopatnék, szopnék
Most Miskolcon valaki?
Hello. Mostanában valaki? Privibe
Budapesten most pasi vagy pár?? Hely van.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Jó napokat
Ma esetleg egy laza móka (népleget mellett van helyem)? egymás előtt maszturbálás ? Anonime módon izgatna a legjobban
Sportos srác vagyok, hasonlós sportos partnerek izgatnak. Részletek és kép a profilomban.

Délután Csepelen szopatnék, szopnék