Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Budapest és környékén keresek a hétvégére, írj.
Hölgyek, kapcsolatban lévő igényes 40-es pasi vagyok, hölgyet keresek egy játékos szopásra/autós szexre ma 14.kerületben, saját autóval rendelkezem
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros.
Sziasztok, kalandot keresek 12-14 között. Többit privátban.
Zalaegerszegen mától vasárnapig délután pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban keress köszönöm.
Ma d.e keresem hölgypartnerem Kecskeméten!
Intelligencia, diszkréció, higiénia adott és elvárt!
Üzenetben keress kérlek!
Intelligencia, diszkréció, higiénia adott és elvárt!
Üzenetben keress kérlek!
puncit nyalnék
Kiskunhalas most reggel?
Ma délelőtt vagy este?
van itt olyan pár vagy nő, aki meglovagolna egy 20+os vastag farkat?
van itt olyan pár vagy nő, aki meglovagolna egy 20+os vastag farkat?
Sziasztok @
Sexpartnereim keresném ma reggel!Kiskunhalason!
Sexpartnereim keresném ma reggel!Kiskunhalason!
Ma napközben Budapesten Hölgy akit orálisan kényeztethetek, esetleg alaposan ....? Írj bátran! Sportos tapasztalt srác vagyok!
Sziasztok vasárnap estére keresek aktiv bikát vagy bikákat ,használj kedved szerint vagy dobj be a közösbe
Sziasztok .02:17 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, csajszit, Párt ,van némi tapasztalat a többesbe smile
Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami
Laca
Sajnos rossz a véleményem , sok a kamu személy , de remélem most össze jön valami
Laca
Holnap (Péntek) este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
17 kerületben nőt keresek
42 éves nő és 49 éves párja , párral ismerkedne,partnercserére, Kaposvár ,Pécs és környéke!
Csepelen szopatnék, szopnék
Pápa és környékén (max 100km) találkozna ma valaki?
Uni vagy aktív srácot keresek, de kíváncsi heterók is bátran kereshetnek

Zala megye Vas megye most vki? privizz!