Sziasztok hölgyeim,
Elhanyagolt nővel illetve hölgyel ismerkednék. Szeretek orálisan kényeztetni, akár órákon át, amíg nem spriccel az a puni. Diszkrét helyem van, de csak napközben. Ha érdekel, kérlek privátban írj.
Legyen szép napotok kedves hölgyek.
Elhanyagolt nővel illetve hölgyel ismerkednék. Szeretek orálisan kényeztetni, akár órákon át, amíg nem spriccel az a puni. Diszkrét helyem van, de csak napközben. Ha érdekel, kérlek privátban írj.
Legyen szép napotok kedves hölgyek.
Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero ?
Írj…
Kíváncsi hetero ?
Írj…
Most Egerben valaki??
Budapest belvaros? Ma diszkret kaland?
Most szexelnék hölgyel, párral, Miskolc+50 km-es körzetben. Én igényes, ápolt pasi vagyok. Tudok menni csak írj!
Repteren hova melyik reszre erdemes menni?
Ma napközben ráérő párhoz csatlakoznék! Igényes ápolt 30as pasi vagyok!
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.19.én) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon pár, hölgy így kora reggel?
Profi fotósként vallok glamour, akt , fél akt , takart akt fotózást ingyen!! Keressetek bizalommal! Portfolióm bővitésére Kellene cserébe pár darab takart kép. Helyileg Győr szombathely Kecskemét , Budapest, Tatabánya és környéke. De megbeszéllés alapján máshol is lehetséges. Privát üzenet után adok elérhetőséget. Referenciával rendelkező hivatásos fotós vagyok!!! Amennyiben szeretnél magadról profi képeket keress bizalommal!!
Megnézném
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2024. 02. 19. hétfő 01:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 19. hétfő 01:59

Van kint valaki a reptérnél ? Szívesen kiverném valaki előtt , ha van rá érdeklődés....
Van kint valaki a reptérnél ? Szívesen kiverném valaki előtt , ha van rá érdeklődés....
Ha esetleg kora hajnalban pár vagy hölgy szívesen kalandozna Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon, várom levelük. Hajnal 4 körül indulok.
Alkalmi talalkakra ismerkednek napkozbeni szabadidovel. Lanyok, parok Titeket kereslek! Szolo sracokat nem, kerlek ezt tartsd tiszteletben!
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros.
Pesten még ma dugna valaki jó popsit ? Írj elerhetoset vagy adatlapon az enyém. Varlak elvezni

Valakinek nincs kedve jatszadozni a farkammal amíg spriccelek egy nagyot ? Éppen a városon az megyek kocsival! Megállok beszállsz eloveszem és csinálod amit akarsz
vagy fel megyek hozzad eloveszem és magamra élvezek

Szigetszentmikloson szopnék
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Pápán keresek lányt vagy párt közös együtt létre