Sziasztok, szexi ruhákat kedvelő hölgyet keresek az adatlapom szerint. 46 éves normális, hetero pasi vagyok. Helyem van Bp. 11. ker-ben.
Sziasztok. Ma valaki késő délután vagy estefelé találkozna Veszprém és környékén? (Max 50-60km)
Sziasztok!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék alkalmi vagy állandó kapcsolat céljából!
Magán swinger összejöveteleken is szívesen részt vennék.
Ha egy jó adottságokkal megáldott odaadó,kényeztetni imádó pasit keresel/kerestek írjatok bátran!
A többi majd kialakul!
Hölgyekkel,párokkal szívesen ismerkednék alkalmi vagy állandó kapcsolat céljából!
Magán swinger összejöveteleken is szívesen részt vennék.
Ha egy jó adottságokkal megáldott odaadó,kényeztetni imádó pasit keresel/kerestek írjatok bátran!
A többi majd kialakul!
Hanem?
(Ez egy válasz Erika02 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Csak semmi szex!
Sziasztok !
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23 cm es cerkám van
Ma este heteró alapon párhoz csatlakoznék Budapesten!
Valóban 23 cm es cerkám van
Sziasztok. Észak-Dunántúli régióban mai naptól Vasárnap estig párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, 3-as vagy cuckold sex témában. Van tapasztalatom.
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny.
Ezen a környéken pihenő, vagy lakó párt szívesen meglátogatnék, utazás nem jelent gondot.
177/75, intelligens, ápolt hetero pasi vagyok, kérlek nézzetek adatlapot, Viber elérhetőség előny.
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt hölgyekhez társulnék
Holgyekkel bi parokkal ismerkednek Budapesten
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros.
Ma delelott csinos lany vagy par tarsasaga lennek! Irj batran!
Újpesten most valaki?
Sziasztok irtam pm.
(Ez egy válasz Zoan7981 üzenetére (2024. 02. 23. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 23. péntek 07:25

Sziasztok.
40 es párként keresünk házibarátot,aki megfelel az alábbi elvárásoknak:
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
35 -55 éves (Nincs kőbe vésve,de ez a preferált korosztály.
Ápolt,önmagára igényes
Intim mérete minimum 18 cm ,de minél nagyobb annál jobb
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Mi érden lakunk itt kerűlne sor a találkozókra
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Ráér péntek vagy szombat esténként jellemzően 23:00-03:00 között.(csak ebben az idöben)
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Ha esetleg enyhe bisex dolgok felé nyitott az csak hab a tortán,de nem feltétel.
Mivel rengeteg felesleges levelezésen vagyunk túl,kérjük csak azok írjanak akik megfelelnek a fent leírtaknak,és tisztában van a saját adottságaival,lehetőségeivel.
Sziasztok ma napközbeni fogadnék párt, vagy csajt! Legyünk rosszak, és rosszalkodjunk.
Huncotkodjunk XI-ben ma
Sziasztok.
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Van arcképe,és intimképe
Nem dohányzik
Ápolt,önmagára igényes
Tud utazni
Szereti a teltebb nőket
Nyaláscentrikus
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (02.23.án) !egész nap illetve este is megfelel.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Bp-n ma vki?
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek szombat estére.
Sziasztok!
Sexpartnerem fogadnám ma délelött!
Pesterzsébeten
Sexpartnerem fogadnám ma délelött!
Pesterzsébeten