Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Ma este parhoz lànyhoz csatlakozek
Budapesten unatkozó pár vagy hölgy?
Miskolcon keresek valakit aki szeret masszirozni helyem van hozzá
Sziasztok. 54 éves pasiként Sopron és-Bük közt keresek unatkozó hölgyet , elhanyagolt háziasszonyt - feleséget esetleg idősebb párt ahol a férjnek már nem működik ,tartós diszkrét kapcsolatra. Ha érdekel akkor írj kérlek. Nem durvulok, nem harapok csak ha szeretnéd. Élvezzük a testi gyönyöröket
Sziasztok, ma délután 3 óra körül autós masztira valaki Törökbálint környékén?
Reptér most?..
Zalaegerszegen ma délután, és kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Sziasztok parhoz csatlakoznek akar ma

Kimondottan popsit dugni szerető 30-40-es pasikat keresek, budapest belváros, de autós kaland is érdekel.
Sziasztok, mai nap hölgy punciját spriccelésig nyalnám , akár a párja előtt is. Erős vágy esetén, a férfitag is odarakatja a farkát a puncihoz és nyalogatom azt is. Diszkrét helyem van.
Privátban írj ha benne vagy-vagytok.
Privátban írj ha benne vagy-vagytok.
valaki most megmaszirozna Szentendrén?
Ma délelőtt pár vagy hölgy Budapest és környékén?
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten és vonzaskorzeteben aktiv bi vagyok
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!Hely ok.!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!Hely ok.!
Sziasztok ! Ma reggel, (03.06.),9:00 körül, Balatonszentgyörgy-Nagykanizsa útvonalon?
Zalaegerszegen ma délután, és kora este pasit kényeztetnék orálisan.
Hölgyet keresek aki szereti a hosszas orális kényeztetést!!!
Köszönöm, hogy megírtad helyettem! Mint nyelvtannácit, rendkívül zavart a dolog!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 17:23

Khm...
A BAH-csomópont egy mozaikszó, B = Budaörsi út, A = Alkotás utca, H = Hegyalja út. Johann Sebastian Bach pedig egy halott zeneszerző (esetleg Bach Boglárka is szóba jöhet, mint az UNI Győr kosárlabdázója)...
Nyugtass meg: ugye nem mondtam újat, ha arrafelé laksz?...
A BAH-csomópont egy mozaikszó, B = Budaörsi út, A = Alkotás utca, H = Hegyalja út. Johann Sebastian Bach pedig egy halott zeneszerző (esetleg Bach Boglárka is szóba jöhet, mint az UNI Győr kosárlabdázója)...
Nyugtass meg: ugye nem mondtam újat, ha arrafelé laksz?...

Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten