Sziasztok! Ma egész nap várom kedves hölgy , pár társaságát egész nap csendes otthonomban Gödöllőn.Közös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom üzeneted!
sziasztok ma este ismerkednénk másik párral esetleg négyes is szoba jöhet szeged környékén
Asszonyok lányok párok ?Sportos kan Pest megye !Van valaki?privi
Estét
Mostanában hölgy Kalandra Pesten ,vagy szük környéke ,16 kerület környéke.
Mostanában hölgy Kalandra Pesten ,vagy szük környéke ,16 kerület környéke.
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok!
Szopatna most valaki? (Bp)
Szopatna most valaki? (Bp)
Sziasztok! Tatán élünk, és a környéken keresünk értelmes, igényes bi pasit harmadiknak. A bemutatkozásunkban olvashattok rólunk, első körben arcos fotót szeretnénk cserélni, majd intimet, ha szimpatikusnak találunk és te is annak találsz minket. Találkozni merünk, sőt szeretnénk. Nem azonnali ágyba bújás a cél, hanem egy igényes partnert találni, akivel amikor mindenkinek alkalmas, megbeszéljünk egy találkozót. Kíméljenek meg az igénytelen tagok, akik fotó nélkül azt írják, hogy én benne lennék veletek... Nem láttál, nem ismersz, ha így benne vagy, akkor ne is írj. smile Nem viberezgetünk, chatszexelünk, nem hivogatunk, emailen megbeszéljük a találkozót és hogy mit szeretnénk, majd találkozunk és megbeszéljük a továbbiakat.
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy kiadós kényeztetésére, ma és holnap este is. Hetero alapon . Heves megye és környékein ..!
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Érdeklődni privátban!
Nyíregyházán keresek kalandot, akár kukkolásban is benne vagyok, de szívesen segítek a kezemmel/számmal, amennyiben valaki igényli, kezdő vagyok, helyem sajnos nincs. Nem levelezgetni akarok hetekig, ilyenek kérem ne írjanak
Zalaegerszegen mától hétfőig este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Ma este esetleg valaki?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Boldog Nőnapot a hölgyeknek!
Most d'un lenne hölgy v pár akinek van kedve kalandozni? Szépvölgyi? Vagy máshol ?
Most d'un lenne hölgy v pár akinek van kedve kalandozni? Szépvölgyi? Vagy máshol ?
15 ker környèkèn valaki mostanában? 29 èves, aktív bi fèrfi vagyok.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Sziasztok
Holnap reggel utazok Albertirsa- Dunaföldvár vonalon.
Szívesen játszanék út közben szexre vágyó nővel, vagy párral! Helyes, ápolt, 40 es férfi vagyok. Privátban írjon, akinek felkeltette érdeklődését bejegyzésem.
Holnap reggel utazok Albertirsa- Dunaföldvár vonalon.
Szívesen játszanék út közben szexre vágyó nővel, vagy párral! Helyes, ápolt, 40 es férfi vagyok. Privátban írjon, akinek felkeltette érdeklődését bejegyzésem.
Sziasztok. 24 eves macis srác vagyok. Mai napra keresem kanos aktív perverz partneremet minden jóra.Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok!
Holnap délutántól hölgyeket fogadnánk fiús bulikra!
24,43,50é kúltúrált,ápolt pasik vagyunk!
Sütögetés,iszogatás...sex!
Dél-Pest Vármegye!
Holnap délutántól hölgyeket fogadnánk fiús bulikra!
24,43,50é kúltúrált,ápolt pasik vagyunk!
Sütögetés,iszogatás...sex!
Dél-Pest Vármegye!
Sziasztok ma estére keresnénk párokat esetleges negyesre