Sziasztok ma estére keresnénk komoly találkozni akaró párral
Kecskemét környékén fogadni tudunk
Kecskemét környékén fogadni tudunk

Sziasztok. Hölgyekkel,esetleg párokkal ismerkednék adatlapom szerint,ma és a hétvégén. Utazni tudok,de helyem is van Pest mellett. A részleteket privátban.
Sziasztok! Ma szívesen fogadnék csendes otthonomban Gödöllőn hölgyet vagy párt.Kölcsönös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Popsit baszni szerető férfias pasit keresek ma, 30-40-es korosztály. Írj!
Sziasztok mai napon Dunaújváros veszprem utvonalon hölgyekhez parokhoz szivesen csatlakozom!
Zalaegerszegen ma délután 14 és este 21 között pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma!!
Autós kaland is oké! Ma!!
Sziasztok. Hölgyekkel,esetleg párokkal ismerkednék adatlapom szerint,ma és a hétvégén. Utazni tudok,de helyem is van Pest mellett. A részleteket privátban.
Kér ma valaki ma vagy holnap Veszprémben egy alapos szopást? Hely van, írj bátran

Mai nap Kecskeméten cumiznék,lehet egy oldalú is viszonzást nem várok!Helyem van!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék harmadiknak.

40es pasi 190/90 19/6-os kemény farokkal keres nőt vagy párt
Budapest és környéke.

Sziasztok!
Holnap (03.16.) délutánra keresnénk egy férfi beszállót 35 éves korig!
Kizárólag hetero férfi jöhet szóba!
Holnap (03.16.) délutánra keresnénk egy férfi beszállót 35 éves korig!
Kizárólag hetero férfi jöhet szóba!
Sziasztok! Hölgyek, párok kellemes társasága lennék…Utazni tudok.
Aktív pasikat keresek, ma estefele, vagy holnap, egész nap, Érd-Bp. és környékéről. Szopass meg keményen, nyelesd velem. Hely van, legyél irányító, minden jóban benne vagyok a passzív oldalon. HELYEM VAN! Írj üzit, és gyere. 30-50 között várom kemény pasik jelentkezését!!
Budapesten és vonzaskorzeteben keresek hölgyeket és bi párokat
Sziasztok.
Holnap estére hölgyet, párt keresek.
Helyem van,utazni is tudok.
Holnap estére hölgyet, párt keresek.
Helyem van,utazni is tudok.
most szex? 40es vastag farkú pasi keres nőt vagy párt