Kifejezetten bi harmasra keresek csinos part. Tapasztalatom van. Szivesen szopnek, nyalnek, spermas puncit /popof is. Igen eseten dughato is vagyok! Tapasztalatom van boven, helyem is ha kell, de csak a hajnali orakban es napkozben munkaidoben erek ra.
passziv mackós srác partnert keres,11es mérettel. de akár 1 oldalú szopiban is benne vagyok
Csepelen szopatnék, szopnék
Szép napot!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
A péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!Mobilis vagyok.
A továbbiakat privátban megbeszéljük!
Sziasztok. 2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .
Kíváncsi hetero pasi van Kecskeméten ?
Szopnék
Szopnék
Ma délután Csepelen szooatnék,szopnék
Sziasztok
Ma este megyek a swingerforyou-ba szauna szeánszra pihenni, lazítani kicsit. Ha esetleg lenne kedved egy hölgynek csatlakozni mellém és együtt menni, keressetek meg bátran. Nem a sexen van a hangsúly hanem a pihenésen és relaxáláson, de persze ha úgy hozza az este, nem fordulok el Keressetek üzenetben ha esetleg lenne kedved eljönni velem
Ma este megyek a swingerforyou-ba szauna szeánszra pihenni, lazítani kicsit. Ha esetleg lenne kedved egy hölgynek csatlakozni mellém és együtt menni, keressetek meg bátran. Nem a sexen van a hangsúly hanem a pihenésen és relaxáláson, de persze ha úgy hozza az este, nem fordulok el Keressetek üzenetben ha esetleg lenne kedved eljönni velem
Zala,Vas és Somogy megyékből keresek párt club látogatásra.
Pécs, valaki?
Reptérnél???
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Balaton deli partjan fiatal passziv?
Sziasztok! Ma 17 óra után ( egész estig ráérek) leszopnék valakit, akár átlógatós gloryhole is megoldható.
Helyem van a 13 kerületben.
Írj privátban
Helyem van a 13 kerületben.
Írj privátban
Reptér most?
Délután szopnék Nyiregyen, hely nincs, az írjon akit érdekel, nem levelezgetek.
11óra után pár vagy hölgy reptér és környékén?
Fiatal, egyedülálló, méretes srác vagyok. Kiadós és tartalmas együttlétre keresek párokat, illetve hölgyeket kortól függetlenül. Dunaújvárosban, lakásomon tudok fogadni, de akár az utazás is megoldható. Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom az üzeneted!
Sziasztok most valaki tudna jonni budaörsre ? Szopatnek