Alkalmi szexpartnert keresek rövid időn belül
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Kívánós vagy most ? hajrá!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 498 499 500 501 502 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17802   2024. 03. 24. vasárnap 17:15
X Törölt felhasználó (4654163)
Sziasztok, szívesen randiznék belevaló hölggyel. 46 éves normális, hetero pasi vagyok, hely megoldható. Akár el is mehetek érted.. Bp
#17801   2024. 03. 24. vasárnap 16:47
Contact Contact
Sziasztok holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednek kalandoznék. Írj privát.
#17800   2024. 03. 24. vasárnap 16:17
Fiatalparhetero Fiatalparhetero
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos, igényes, sármos férfit 30 év felett!
Kizárólag hetero, és nagyobb mérettel rendelkező ember írjon!
Aki otthon van a fotózás világában ezek mellet, az csak előny!
Képeket szeretnénk csinálni, kis extrával!
#17799   2024. 03. 24. vasárnap 15:12
Zsolti74 Zsolti74
Ma éjfél körül reptér és környékéről pár, vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
#17798   2024. 03. 24. vasárnap 15:09
cincogi cincogi
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
#17797   2024. 03. 24. vasárnap 13:31
BUKKAKE BUKKAKE
Sziasztok!Ma délután Esztergom-Dorog-Párkány környékén szivesen találkoznék 18-50 év közötti.átlagos alkatú Nővel,akit ÉLVEZÉSIG NYALNÁK.Lehet autómban,vagy Nálad.Syívesen csatlakonék párhoz is,ahol a Nő átlagos alkatú.Lehet csak cuckold,vagy maszírozás,simogatás,esetleg fotózás...Kedves,figyelmes pasi vagyok...
#17796   2024. 03. 24. vasárnap 13:12
Gyurko01 Gyurko01
Holgyekkel Bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
#17795   2024. 03. 24. vasárnap 12:33
X Törölt felhasználó (4609982)
Sziasztok

Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
#17794   2024. 03. 24. vasárnap 12:32
cuki fiuka cuki fiuka
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok. finom
#17793   2024. 03. 24. vasárnap 12:30
X Törölt felhasználó (4732786)
Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
#17792   2024. 03. 24. vasárnap 12:29
X Törölt felhasználó (4680924)
vasárnapi hu-hu-huncut-masszázs debreceni kultúrált lakásomon izgalmas lehet valakinek?
Privát levelet kérek! smile
#17791   2024. 03. 24. vasárnap 12:27
VasiBoy93 VasiBoy93
Jól szituált független bi pasi keres Vas Megye és környékén olyan bi,esetleg hetero, de kíváncsi párt, ahol szükség lehetne még egy nyelvre, vagy esetleg plusz egy szájra,farokra…..
Szívesen színesíteném a szeretkezést, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
#17790   2024. 03. 24. vasárnap 11:40
cincogi cincogi
13-óra körül kinézek a reptérhez ! Ha volna kukkoló , akkor masztiznék a kocsimban !
#17789   2024. 03. 24. vasárnap 11:31
valentin19 valentin19
sziasztok vannak itt olyan párok akik keresnek beszállót 3adikra hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéből?privibe vagy üzenetbe lehet írni
#17788   2024. 03. 24. vasárnap 10:59
Sanya2030 Sanya2030
Hello, mindenki!! Szopnék, nyelnék, méretes dákót! Nyalok is!! kúrható vagyok!! helyem van! Érd-Bp. és környékéről várom a pasikat, de bárhonnan jössz, mindegy! Írj üzit!!
#17787   2024. 03. 24. vasárnap 08:32
Kukika69 Kukika69
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel ///….
#17786   2024. 03. 24. vasárnap 07:51
castiel28 castiel28
Sziasztok,

Ebben az esős, nyálkás időben akár utazással, akár fogadással találkoznék "nyálkás" nővel, feleséggel, barátnővel (párjával természetesen), hogy pár orgazmussal szebbé tegyük a napot. Egész nap ráérek, írjatok privátban.
#17785   2024. 03. 24. vasárnap 03:58
Hannah Hannah
Sziasztok!

Szabadszállás - Kecskemét környékén keresek vasárnap estére autós kalandot, akár többet is!
Privibe keressetek!
#17784   2024. 03. 23. szombat 23:52
Vivike_popsis Vivike_popsis VIP
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros.
#17783   2024. 03. 23. szombat 23:09
Biker Biker
Sziasztok

Hetero férfiként kölcsönös szimpátia esetén párokhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére.. (Bp-en..)

... 498 499 500 501 502 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: naphal naphal
Nyitás ideje: 2006. 07. 27. csütörtök
Üzenetek: 27782db
Utolsó üzenet: ma 09:38

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!