Sziasztok, szívesen randiznék belevaló hölggyel. 46 éves normális, hetero pasi vagyok, hely megoldható. Akár el is mehetek érted.. Bp
Sziasztok holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednek kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok! Ma estére keresünk sportos, igényes, sármos férfit 30 év felett!
Kizárólag hetero, és nagyobb mérettel rendelkező ember írjon!
Aki otthon van a fotózás világában ezek mellet, az csak előny!
Képeket szeretnénk csinálni, kis extrával!
Kizárólag hetero, és nagyobb mérettel rendelkező ember írjon!
Aki otthon van a fotózás világában ezek mellet, az csak előny!
Képeket szeretnénk csinálni, kis extrával!
Ma éjfél körül reptér és környékéről pár, vagy hölgy aki szívesen kalandozna?
Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol..... Persze lennék állandó házibarátja is , igényes párnak !
Sziasztok!Ma délután Esztergom-Dorog-Párkány környékén szivesen találkoznék 18-50 év közötti.átlagos alkatú Nővel,akit ÉLVEZÉSIG NYALNÁK.Lehet autómban,vagy Nálad.Syívesen csatlakonék párhoz is,ahol a Nő átlagos alkatú.Lehet csak cuckold,vagy maszírozás,simogatás,esetleg fotózás...Kedves,figyelmes pasi vagyok...
Holgyekkel Bi parokkal ismerkednek Budapesten es vonzaskorzeteben
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Kaposvári nős férfi vagyok.
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex! Egyedülálló is jó.
Biszex hölgyek előnyben! Közös puncinyalást szeretnék!
vasárnapi hu-hu-huncut-masszázs debreceni kultúrált lakásomon izgalmas lehet valakinek?
Privát levelet kérek! smile
Privát levelet kérek! smile
Jól szituált független bi pasi keres Vas Megye és környékén olyan bi,esetleg hetero, de kíváncsi párt, ahol szükség lehetne még egy nyelvre, vagy esetleg plusz egy szájra,farokra…..
Szívesen színesíteném a szeretkezést, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
Szívesen színesíteném a szeretkezést, miközben Ti egymással vagytok elfoglalva.
13-óra körül kinézek a reptérhez ! Ha volna kukkoló , akkor masztiznék a kocsimban !
sziasztok vannak itt olyan párok akik keresnek beszállót 3adikra hetero alapon Zala Vas Somogy Veszprém megyéből?privibe vagy üzenetbe lehet írni
Hello, mindenki!! Szopnék, nyelnék, méretes dákót! Nyalok is!! kúrható vagyok!! helyem van! Érd-Bp. és környékéről várom a pasikat, de bárhonnan jössz, mindegy! Írj üzit!!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel ///….
Sziasztok,
Ebben az esős, nyálkás időben akár utazással, akár fogadással találkoznék "nyálkás" nővel, feleséggel, barátnővel (párjával természetesen), hogy pár orgazmussal szebbé tegyük a napot. Egész nap ráérek, írjatok privátban.
Ebben az esős, nyálkás időben akár utazással, akár fogadással találkoznék "nyálkás" nővel, feleséggel, barátnővel (párjával természetesen), hogy pár orgazmussal szebbé tegyük a napot. Egész nap ráérek, írjatok privátban.
Sziasztok!
Szabadszállás - Kecskemét környékén keresek vasárnap estére autós kalandot, akár többet is!
Privibe keressetek!
Szabadszállás - Kecskemét környékén keresek vasárnap estére autós kalandot, akár többet is!
Privibe keressetek!
Férfias pasit keresek, akit izgat a popsi sex és lenne kedve nagyokat dugni egy csajos, igényes crossdresserrel, afféle szeretői viszonyban.. 30-40-es pasikat keresek. Budapest belváros.
Sziasztok
Hetero férfiként kölcsönös szimpátia esetén párokhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére.. (Bp-en..)
Hetero férfiként kölcsönös szimpátia esetén párokhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére.. (Bp-en..)