Ki szopatna ma, Komárom, Tatabánya környékén?
Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben

Sziasztok! XIX kerületben szívesen kalandoznék. Helyem van

Kb fél óra múlva megyek a szepvolgyire.kalandoznek hölgy v párral. Akár kukkolas is lehet.
Van valaki Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Üzi smile
Fuuu de ki nyalnék ma egy puncit

Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen
Dánszentmiklós 405ös út vki?
orálkalandot keresek Szigethalom-Dunavarsány környékén
Kimondottan az átéagnál vastagabb nagy farkú pasit keresünk aki maga elött megdugatná a hölgy szűk punciját hogy utána Ő is beleférjen és tele is spriccelje. Bp-i estén autóban. Én csak vinni tudom, szervezkedni nem.
Tanács: látogassatok el valamelyik swingerbe, ott és azonnal 100% kamumentesen tudtok ismerkedni párokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 01. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 01. hétfő 18:24

Törölt felhasználó (4735510)

Sziasztok ma estére keresnénk párokat
Sziasztok! Xix keruletben keresek ma estére valakit minden jóra!
Helyem van!

Szentesen vki?
Sziasztok! Debrecenben most estére csajok, hölgyek? minden jóban benne vagyok

Boldog Nyuszit
BP sportos szőrtelen srác laza mókát keres, akár anonim módon semmi beszéd csak élvezetek
Helyem van, képek és egyéb vágyakat profilomban.