Sziasztok ! Ma délelőtt Füzesabonyban lecumiznék valakit . Ápolt legyél . Helyem nincs .
Sportos srác BP-en laza mókát keres, helyem van
Képek többi részlet profilomban.

Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Csao, ma este csatlakozna valaki? Egyedul vagyok egesz este. Szopni szeretnek es dugatni magam.
Sziasztok budaörson keresek aki le cumizna a mai nap szabadban vagy autolyaban ….
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék nagyobb mérettel. Helyes, magas, vékony, izmos srác vagyok.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Tamás
Párokhoz csatlakoznék nagyobb mérettel. Helyes, magas, vékony, izmos srác vagyok.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Tamás
Ki szopatna ma, Komárom, Tatabánya környékén?
Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben

Sziasztok! XIX kerületben szívesen kalandoznék. Helyem van

Kb fél óra múlva megyek a szepvolgyire.kalandoznek hölgy v párral. Akár kukkolas is lehet.
Van valaki Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is

Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Üzi smile
Fuuu de ki nyalnék ma egy puncit

Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok! Ma délelőtt Budapesten keresek hellyel rendelkező kiváncsi heteró/biszex/meleg pasit, aki szívesen venné, ha leszopnám. Nagy intim méret előny! Légy ápolt és szeresd, ha játszanak a farkaddal. Várom privát üzeneted!
Sziasztok. Fóton vagy a közelben szopnék egy ápolt ,borotvált, teli faszt. Ma délelőtt. Nem beszélgetni szeretnék.Szabadban vagy helyed legyen