Fuuu de ki nyalnék ma egy puncit
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Üzi smile
Sziasztok
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Én egy sportos, tapasztalt, fiatal, budapesti srác vagyok, nagyobb intim mérettel. Szívesen csatlakoznék párokhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz Budapesten vagy Pest megyében. Helyem is van szóval fogadni is tudok ha úgy alakul, üzenetben elérhető vagyok de kérésre nagyon szívesen adok Skype vagy viber elérhetőséget is
gyógy és frissítő masszőr vagyok, de kicsit konyítok az erotikus masszázshoz is, amit szívesen is csinálok!
Van valaki Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kíváncsi hetero pasit szopnék
Írj
Kb fél óra múlva megyek a szepvolgyire.kalandoznek hölgy v párral. Akár kukkolas is lehet.
Sziasztok! XIX kerületben szívesen kalandoznék. Helyem van
Sziasztok
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben
Tervezek ma este menni glory cafeba, ha esetleg lenne kedve egy hölgynek elkísérni, keressen üzenetben
Zalaegerszegen ma és szerdán 16 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Ki szopatna ma, Komárom, Tatabánya környékén?
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék nagyobb mérettel. Helyes, magas, vékony, izmos srác vagyok.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Tamás
Párokhoz csatlakoznék nagyobb mérettel. Helyes, magas, vékony, izmos srác vagyok.
Írjatok üzenetet, válaszolok.
Tamás
Sziasztok budaörson keresek aki le cumizna a mai nap szabadban vagy autolyaban ….
Csao, ma este csatlakozna valaki? Egyedul vagyok egesz este. Szopni szeretnek es dugatni magam.
Megismerkednék olyan hetero sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat a gondolat milyen lehet egy másik sráccal hokizni.Jófej laza kíváncsi partnert keresek,helyem van Pestmegyében.Igényes diszkrét ápolt srác vagyok!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
Kérlek csak akkor írj ha valóban akarsz is találkozni!Egy-két szavas üzenetekre nem reagálok vissza!Köszönöm a megértést!
sziasztok
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
hetero vagy biszex párokkal ismerkednek
magas,férfias vagyok,ápolt és egészséges
farkam 18cm, borotvált
nyitott vagyok sok mindenre
hely autó van
írjatok,ismerkedjünk
Zalaegerszegen ma 14 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá.
Sportos srác BP-en laza mókát keres, helyem van
Képek többi részlet profilomban.
Képek többi részlet profilomban.
Sziasztok ! Ma délelőtt Füzesabonyban lecumiznék valakit . Ápolt legyél . Helyem nincs .
Sziasztok, Göd vagy a környéken ma valaki délelőtt?
Pécsen, vagy Kaposváron valaki valakik ma délelőtt
Tangában eléd guggolnék....
Tangában eléd guggolnék....
Ma találkoznék csajjal, párral! Maglódon!

naphal

valikaf
Diana Blek