13-óra felé kimegyek a reptérhez ! Szívesen venném csajok vagy párok kukkolását a masztimhoz ! Segítséget is elfogadok ...
Valaki most 11,12 ker?
Sziasztok! Hölggyel, párral kalandoznék ma a nappali órákban is..Hetero alapon a hölgy örömére.. Utazni tudok.
Sziasztok! XIX-XX. Kerulet ma valaki?
privát üzenetben írjatok

Zalaegerszegen ma és hétfőn este 21:30 után reggel hatig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan, hellyel rendelkezem.
Sziasztok ! Párokat= / férfi + nő/ vagy csak hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, dugás közbeni punci nyalás , cuckold szex ,láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /itt a jó idő szabadban szex is érdekel !!!
Üdv, Balatonföldvár vagy a környéken valaki ma délelőtt?
Szegeden keresek bi párt vagy férfit
Sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma este Budapesten

Sziasztok! Mostanaba valaki xix kerbe?
Part fogadnek ma este Fejér megyében
Sziasztok
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést
csak ma éjjelre!!!
Ma estére keresünk pasit .
Pestmegye, max 45 éves ,roma nem és túlsúlyos is kizáró ok!
Utazni nem tudunk ,helyünk van!
18 cm felett! Gumit nem szeretjük ! Bird sokáig a szexet és az is jó ha többször is eltudsz élvezni! Szeretjük a puncibaélvezést

Sziasztok ! Párosunk , hölgy tagját izgatná ha egy srácnak kiverném a farkát és ezt otthon elmesélném a neki aki ezért ad nekem egy kis jutalmat - feladatot. Ehhez keresnék egy szimpatikus srácot akinek kiverhetem a farkát a kocsiba , aztán mindenki megy a maga útjára . Ha kell , 1-2 képet mutatok előtte párom csodás idomairól ha úgy izgalmasabb a kaland.
Vasárnap délután , elhanyagolt barátnő vagy feleség Budapesten vagy Pest megyében ? Szívesen maszíroznék egy kis extrával , de bármilyen csibészségben benne vagyok.... Csak megbeszélés kérdése . Esetleg , ha bosszút akarsz állni a férjeden vagy a párodon.... Írj , ha magadra ismersz.
Sziasztok!
Ma este keresek aktív, hellyel rendelkező srácot Budapestről.
Sziasztok!
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok!
Még mindig aktuális, a megadott régiókban..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 12:30

Sziasztok! Ma kora estétől, akár vasárnap egésznap, közös programmal is párnak lennék kellemes társasága hetero alapon…Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó vonalon.
Zalaegerszegen ma, vasárnap és hétfőn este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Hely adott.
Sziasztok, ma este fiatal srácként szívesen csatlakoznék párhoz akár csak kukkolni is.