Sziasztok, helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van!

Sziasztok, helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van!

Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon pár /hölgy ma este?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Partnert keresek most Bp.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Tatabányán bi lányt, bi pasit vagy ilyen tagú párt keresek.Hely megoldott.
Elérhetőséget írj, ahol diszkréten kereshetlek...
Elérhetőséget írj, ahol diszkréten kereshetlek...
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek vasárnap MA (04.14.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését. szép napot
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségekhez, érett hölgyekhez társulnék
Zalaegerszegen most pasi?
19óra után reptér környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne?
Sziasztok!
Ma este valaki Balatonkenese környékén egy kis kéjelgésre?
Ha szeretnéd puncit-popót nyalok!
Ma este valaki Balatonkenese környékén egy kis kéjelgésre?
Ha szeretnéd puncit-popót nyalok!
Sziasztok! Mostanság hölgy , pár egy kiadós kalandra ?
fél6-7 között a reptér mögött szopnék nagyfarku srácot
Sziasztok. Találkozna ma/holnap valaki késő délután vagy estefelé Veszprém és Székesfehérvár környékén? Lehetőleg aktív srácot keresek, vagy kíváncsi heterót
többit privátban

BP-en sportos bi srác beszéd nélküli laza mókához keres sportos partner. Helyem van

?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 07:04
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma 16 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem van.
Sziasztok! Ma 04.14, 16 óráig keresek Bp 3.ker-ben lányt vagy párt közös élményre. Helyem van, ha érdekel írj privátot.
Tata, Komárom környékén szopatna valaki?