Sziasztok ! Szekszárdi nyitott diszkrét esetleg hellyel rendelkező szexpartnert keresek minden jóra mindenre nyitott ápolt férfi vagyok nagyobb vastagabb mérettel . Írj privát üzenetet köszi.
Kaposváron a szerszámomnak karbantartót keresek. Műhelyed legyen. Diszkréció alap. Minden megoldásra nyitott vagyok. Privire írj.
Sziasztok ,helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van!

Sziasztok !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Ma estére keresnénk 35 év feletti nemdohányzó, HETERO, borotvált férfit aki meglátogatna bennünket XI. kerületi lakásunkon ! Kicsi ismerkedés, majd a vendégünk megmasszírozná párosunk hölgytagját. Dugás nincs, de azon kívül bármi ! Kizárólag privát üzenetet várunk, ide ne írj ! Kérjük hogy az adatlapunkat olvasd el a felesleges elutasítások miatt, mert az mindenkinek kellemetlen. Minél nagyobb és vastagabb az intim, az nagyobb esély !
Fél kilenc, kilenc körül autós kaland 4.ker, vagy Budakalász
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Szegedi vagy környéki párt keresünk akikhez alkalmanként csatlakozna két jó adotságú jóbarát. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt. Privát üzenetben várjuk a jelentkezést. Ui: Beválalós hölgy is írhat!
Sziasztok.
Nyíregyháza környékén pár,vagy hölgy?
Bármi érdekel..elhanyagolt hölgyek,párok akiknek már unalmas a szex.
Érezzük jól egymást egy kicsit!
Nyíregyháza környékén pár,vagy hölgy?
Bármi érdekel..elhanyagolt hölgyek,párok akiknek már unalmas a szex.
Érezzük jól egymást egy kicsit!

Belevaló férfias pasit/pasikat keresek. Bp
Hali reptér mögött kb 1 óra múlva tali?
Sziasztok! Pár, hölgy? Kazincbarcika környékéről?
sziasztok lenne mi párosunknak egy elképzelése ,
szivesen megismerkednék másik házaspárral,vagy összejárós barátokkal vagy lánnyal közös szex baráti kapcsolat mellet
szivesen megismerkednék másik házaspárral,vagy összejárós barátokkal vagy lánnyal közös szex baráti kapcsolat mellet
Sziasztok szívesen ismerkednék
Sziasztok. 24 éves macis srác vagyok. Ma estére keresem kanos partnerem/partnereimet. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Irj ha ha érdekel a dolog
Pár továbbra sincs?
Fiatal pár házibarátja lennék rendeszeresen! Csak komolyak jelentkezzenk,ha egyáltalán vannak itt olyanok! Utazás nem gond! Privát üzi!
Sziasztok, helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van!

Sziasztok, helyes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Hely van!

Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon pár /hölgy ma este?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.