Sziasztok! Jövő héten hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
Most érek ki a reptérhez ! Valaki segítene a masztimban ?
Sziasztok!
Ma este Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni/aktív legyél!Nézz adatlapot!Csak aki el is jön!
Ma este Zirc környékén pár vagy bi pasi?Uni/aktív legyél!Nézz adatlapot!Csak aki el is jön!
Nyíregyházán most ?
Bonyhádon holnap kora délután? Biszex pár,nő,férfi?
Halihó! Ma valaki találkozna esetleg sràccal?

Hello !
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Kalandvágyó hölgyet , párt keresek .
Helyem van !
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Üdv mindenkinek!
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Hétfő,kedd vagy szerda este Gyöngyösön vagy közelében Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!Most a repteptérnél, én kint vagyok!!!
Debrecenbe szopnék diszkréció higiénia adott!
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely szükséges.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Szfehérvár környékén kalandoznék!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma ! Valaki/Valakik?
Sziasztok Győrben szopnèk hely van. Diszkrét ,helyes NEM kövér srác vagyok. Privizz

Sziasztok! Jövő héten hétvégén szívesen találkoznék egy párral egy kis ismerkedésre és kalandra. Ezen a hétvégén leszek Magyarországon ezért csak ebben az időpontban keresgélnék. Fiatal, értelmes, korrekt és jóképű pasi vagyok. Ha lenne kedvetek a következő hétvégét kihasználni és kiélvezni akkor nyugodtan keressetek! Győr és 100 km-es távolságában keresgélek, szívesen utazok ezen a távon belül.
Sziasztok. Kis izgalomra pár vagy hölgy?
Privátba írj

Privátba írj
Ma 20 óra után Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen kalandozna?
Szexelnék Budán biszex is ok!