Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok ! Adatlapom szerint diszkrét szexkapcsolatra Szekszárdi partnert keresek minden jóra ápolt mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb vastagabb mérettel. Írj privát üzenetet ha te is partnert keresel !

Budapesti hölgy kalandra?
Sziasztok! igenyes diszkret srac vagyok , ma estere keresek valakit. aki benne is van minden joban
komolytalanok inkabb ne es Helyem van! irjatok
komolytalanok inkabb ne es Helyem van! irjatok
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Pécs és környékén valaki?
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van.

pilisvörösvár környékén rövid időn belül kényeztetnék pasit.

Sziasztok, hölgyet keresek Bp-en vagy környékén. Hetero férfi vagyok, 46 183/85
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében 30 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges.
Spontán ismerkedés kényeztetés Debrecen környéke, ápoltságunk és higiénia adott és elvárt
XI.ker?
Ma késő esti találkozóhoz keresnénk egy kedves bisex hölgyet ,hármas és/ vagy lányos játékokhoz.
Teltebb,nagycicis hölgyre gondoltunk.
Mi sem vagyunk vékonyak.
Minden megoldásra nyitottak vagyunk.
Teltebb,nagycicis hölgyre gondoltunk.
Mi sem vagyunk vékonyak.
Minden megoldásra nyitottak vagyunk.
Ma este pesten kalandoznék. Masszázs jól esne
Ma délután a Tiszakécskei termálfürdőben valaki?
Sziasztok,
Ma 16 óráig egerben meglátogatnálak otthonodban, egy kölcsönös cumira, vagy ami alakul.
47 éves sportos férfi vagyok.
50 alattiak NE keressenek!!!
Ma 16 óráig egerben meglátogatnálak otthonodban, egy kölcsönös cumira, vagy ami alakul.
47 éves sportos férfi vagyok.
50 alattiak NE keressenek!!!
Sziasztok.
Ma pár lány valaki?
Ma pár lány valaki?
Idősebb hölgyekkel ismerkednék. Szívesen adnék masszázst. Svéd, relaxáló, talp
Ma delelott valaki ra er?