Sziasztok!
Bp-Szeged között keresek ma este magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Bp-Szeged között keresek ma este magányos és igényes nőket, lányokat. Párokhoz szívesen csatlakozok a hölgy örömére esetleg kukkolásra!
Ha felkeltettem az érdeklődésed keress!
Sziasztok. 9 körül ismerkednék, kalandoznék Bpn. Írj privát.
Albertirsa, Pilis, Monor környékén szopnék ma délelőtt.
Utazni tudok, helyem nincs.
Utazni tudok, helyem nincs.
Sziasztok! Budapesten hölgyet keresek, 69et és sok mást kedvelő hetero férfi vagyok

Sziasztok! Péntek vagy szombat estére budapesti hölgyet keresünk 3.-nak. (hely van)
Zalaegerszegen ma 15 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Sziasztok!
Ma délután Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma délután Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Hölgyet, illetve párt keresek hetero alapon. Nyalás centrikus, jó mérettel rendelkező, igényes, jóképű, diszkrét kecskeméti férfi vagyok.
Írj privát üzenetet!
Írj privát üzenetet!
Kb egy ora múlva közös hoki M7 Töreki?
Ma délutánra/estére keresek lányt, párt valami közös mókára, hetero-enyhe bi alapon.
Mai nap Kecskeméten lány pár orális játékokra?
M7 Toreki pihenője közös hoki?
13 ker vagy pesten ma egy kis orál? vastagabb mérettel valaki?
Fiatal pár házibarátja lennék rendszeresen! Utazni tudok! Privát üzenetben keress!

Keszthelyen bárkit leszopok és megdughatja a seggem beleélvezéssel vagy szájba élvezéssel a végén
Sziasztok, igényes diszkrét nem kövér srác Győrben cumizna. Helyem van!

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Az esélytelenek nyugalmával írjuk ezt a posztot..
Sosem hittünk ebben hogy az ilyesmi működhet,de akkor mi is megpróbáljuk egyszer,mindenki mostra keres nem előre tervezve..
11 én Szombaton azaz holnap reggeltől 13 óráig a XX ker.ben leszünk és 13 óráig rá érünk egy SPONTÁN RANDIra legfőképp Lányok Párok levelét várjuk akiknek helye is lenne.
Amennyiben lenne valaki aki megcáfolná az elméletünket akkor privát üzit várunk viber számmal az idö rövidsége miatt..
Pusza
Sosem hittünk ebben hogy az ilyesmi működhet,de akkor mi is megpróbáljuk egyszer,mindenki mostra keres nem előre tervezve..
11 én Szombaton azaz holnap reggeltől 13 óráig a XX ker.ben leszünk és 13 óráig rá érünk egy SPONTÁN RANDIra legfőképp Lányok Párok levelét várjuk akiknek helye is lenne.
Amennyiben lenne valaki aki megcáfolná az elméletünket akkor privát üzit várunk viber számmal az idö rövidsége miatt..
Pusza
sziasztok
ma este párhoz csatlakoznék Budapesten vagy környékén
43 éves ápolt egészséges férfi vagyok jó adottságokkal
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autó van,tudok utazni
nyitott vagyok sok mindenre,nem kamuzom
írjatok,adjatok elérhetőségek,ismerkedjünk
köszönöm
ma este párhoz csatlakoznék Budapesten vagy környékén
43 éves ápolt egészséges férfi vagyok jó adottságokkal
alkatom magas,férfias,szerszámom 18cm,borotvált
autó van,tudok utazni
nyitott vagyok sok mindenre,nem kamuzom
írjatok,adjatok elérhetőségek,ismerkedjünk
köszönöm
Na így terjed a fertőzés!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 10. péntek 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 16:01
Törölt felhasználó (4700680)

Keszthelyen bárkit leszopok és megdughatja a seggem beleélvezéssel vagy szájba élvezéssel a végén