Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel,ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék
Bács Kiskun megye??
Fiatal nagy méretű vagyok
Fiatal nagy méretű vagyok
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Hello Hölgyek.
Mai nap ,akár mostanában Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap ,akár mostanában Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Sziasztok. 30 év körüli férfiként keresek házaspárt. Házibarát lennék heteró alapon. Privátban ismerkednék, adok telefonszámot is.
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Ma is csatlakoznék szívesen
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Ma is csatlakoznék szívesen
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Akad estére nimfómániás vékony fiús hölgy vagy biszex pár?
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Sziasztok!
Ma delután 5 orakkor lenne kedve valakinek egy közös masztita?
Duna plázában, 1 emelet, kabin is
Ma delután 5 orakkor lenne kedve valakinek egy közös masztita?
Duna plázában, 1 emelet, kabin is
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk 2 biszex, aktív / uni férfit. Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Mikor lenne alkalmas?

Ki szoptatna meg Kecskeméten ?
Kíváncsi hetero pasi ?
Írj!
Kíváncsi hetero pasi ?
Írj!
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
11ker Kondorosi végénél Duna-part most valaki?
???
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 25. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 25. szombat 06:19
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Kedves Hölgyek! Keresem azt a bevállalós csajt, aki szeret szopni, és velem közösen játszadozna a párommal. Ha velem is játszanál, még jobb.

Sziasztok. Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.