Diszkrét partnert keresek akinek van helye Pesten vagy autó szívesen szopatnek v kiverem neked le is dzoplak de csak nagyon diszkrét partnert keresek élvezunk irj
Diszkrét partnert keresek akinek van helye Pesten vagy autó szívesen szopatnek v kiverem neked le is dzoplak de csak nagyon diszkrét partnert keresek élvezunk irj
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Zala -Vas megyei Hölgyet masszíroznék vagy párokhoz csatlakoznék a hölgy örmére
Hölgyekkel bi parokkal ismerkednék Budapesten es vonzas korzeteben
Üdv
Ma délután Dunaharaszti Cola gyártól 5 percre leszek egy kisfurgonnal,hátul egy kényelmes matraccal.
Hölgy vagy pár hetero alapon?
Ha érdekes kérlek privátban jelezz
Szép napot mindenkinek
Ma délután Dunaharaszti Cola gyártól 5 percre leszek egy kisfurgonnal,hátul egy kényelmes matraccal.
Hölgy vagy pár hetero alapon?
Ha érdekes kérlek privátban jelezz

Szép napot mindenkinek
Sziasztok párral ismerkednék hármas, vagy cuckold kalandra!
Borsodban most valaki ébren még?

sziasztok párokat keresek hármas szexre helyem van Veszprém megyében ,benne vagyok minden jóbban ,írj bátran
Sziasztok! Szopnék nagyobb farkú férfit, max 50 éves korig keresek! Bi pár is szóba jöhet!
Izgalmas estét. Szeretnék találkozni párral, hölggyel,ezért akinek lenne kedve, vele, velük szívesen ismerkednék
Bács Kiskun megye??
Fiatal nagy méretű vagyok
Fiatal nagy méretű vagyok
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keresek, lehetőleg biszex férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Hello Hölgyek.
Mai nap ,akár mostanában Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Mai nap ,akár mostanában Hölgy 1 laza Kalandra, autós, Orál...
Sziasztok. 30 év körüli férfiként keresek házaspárt. Házibarát lennék heteró alapon. Privátban ismerkednék, adok telefonszámot is.
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Ma is csatlakoznék szívesen
Budapest, Pest megye,
Nagy keblek a fétisem.
Ma is csatlakoznék szívesen
Keresünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok. Szegedtől 40km terre keresünk férfit aki kettesben lenne a párommal. Kizárólag esti órában tehát csak akkor írj ha neked is megfelel az esti 22óra környéki találkozó!!!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Ma este keresek aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Hölgyel,vagy párral kalandoznék,pároknál enyhe bi lehetséges. Hollandia
Akad estére nimfómániás vékony fiús hölgy vagy biszex pár?