Üdv mindenkinek!
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Bp.-i vagy Pest megyei, 30-55 év közötti párt keres két biszex érdeklődésű férfi.
Ápolt, magunkra és környezetünkre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfiak vagyunk.
Sziasztok!Holgyet vagy part keresek ma délután Fehérváron egy autós kalandra !
Délelőtti órákban autós kalandra, kukkolásra nő vagy pár Fehérvár Siófok között?
Ma délelőtt szopnék Albertirsa, Pilis, Monor környékén.
Helyem nincs, utazni tudok.
Helyem nincs, utazni tudok.
Szegeden most délelőttre keresek bi párt vagy férfit
Most reggel veresegyház ès környèkèn nincs kedve valakinek szórakozni egyet? 29 èves, aktív, fèrfias fèrfi vagyok.

Valaki ?uni bi
Ma este Bécs-Győr-Sopron háromszögben kaland?
Unatkozó hölgy? Helyem van.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma este pàr, hölgy ki àgyamban èlvezkedne? Bpx, minden megoldàs èrdekel...
sziasztok vannak itt olyan párok akik keresnek hetero alapon be szállót fiatal srácot esetleg Zala Vas Somogy Veszprém megyéből? privibe lehet nyugodtani írni
Ma este/éjszaka Székesfehérvár, Veszprém és környékén nővel, párral találkoznék
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív srácot szexhez Budapestről. Hely/autó szükséges.
Ma estére keresek aktív srácot szexhez Budapestről. Hely/autó szükséges.
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Este kölcsönös élvezetekre keresek Budán!
Sziasztok. Hölgyet, párt keresek szombat estére.
Helyel rendelkező budapesti vagyok.
Helyel rendelkező budapesti vagyok.
Zalaegerszegen ma délután 14-től estig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz. Privátban keress, köszönöm.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást.
sziasztok vannak itt olyan párok akik keresnek hetero alapon be szállót fiatal srácot esetleg Zala Vas Somogy Veszprém megyéből? privibe lehet nyugodtani írni